-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 09

Pokerio superžvaigždė Samas Trickettas: „Jaučiuosi išsunktas ir pavargęs“

Daugiau nei 11 milijonų dolerių 2012-ais metais ir kiek daugiau nei 2 milijonus šiemet uždirbęs pokerio profesionalas Samas Trickettas paskelbė apie planus atsipūsti nuo žaidimo.
Samas Tricketas
Samas Trickettas

Pokerio žvaigždė iš Didžiosios Britanijos Samas Trickettas po sėkmingo pasirodymo „Premier League“ ringe prabilo apie nuovargį. Nuostabų savo karjeros periodą išgyvenantis žaidėjas prisipažino, kad pavargo nuo pokerio ir jaučia nenugalimą norą trumpam stabtelėti ir atsikvėpti.

„Ištisus metus žaidžiau pokerį kiekvieną dieną. Mano mintys susijaukusios. Jaučiuosi išsunktas ir pavargęs. Pastaruoju metu jaučiu, kad nebegaliu demonstruoti geriausio savo žaidimo. Taigi apsisprendžiau skirti sau užtarnautas atostogas“, – savo „Twitter“ puslapyje rašė pokerio superžvaigždė. 

Šiai dienai S.Tricketto laimėjimai gyvo pokerio turnyruose sudaro 19 835 679 dolerius. Vien per pirmuosius tris 2013-ų metų mėnesius profesionalas uždirbo 2 365 397 dolerius. Rezultatai iš tiesų stulbinantys, nenuostabu, kad britas jaučiasi išsikvėpęs. Kaip ketina praleisti užtarnautas atostogas britas kol kas neatskleidžia, tačiau savo „Twitter“ puslapyje jis patalpino savo žinutę, kurioje ieško „Asmeninio trenerio, kuris būtų nusiteikęs šiek tiek pakeliauti drauge su manimi“.

Pokerio žvaigždei linkime šaunių atostogų, o skaitytojams siūlome pasižiūrėti akimirkas iš finalinės legendinio pokerio turnyro „Big One For One Drop“ kovos, kurioje S.Trickettas liko antras ir pelnė didžiausia savo karjeros prizą – 10 mln. dolerių. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius