Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 10 09

Pokerio žvaigždė Philas Ivey pralaimėjo 12 milijonų dolerių vertės bylą

Didžiosios Britanijos aukščiausiasis teismas paskelbė nuosprendį Philo Ivey byloje. Su lošimų namais dėl neišmokėto laimėjimo bylinėjęsis pokerio profesionalas teismo sprendimu liko nusivylęs, tačiau žadą dar sykį skųsti sprendimą.
Philas Ivey
Philas Ivey / 60MinutesSports nuotr.

Prieš kelias dienas dalijomės naujienomis apie tai, kad Ph.Ivey siekė išieškoti laimėtų 12,4 milijonų dolerių. Kaip ir buvo žadėta, galutinis teismo posėdis, kuriam ir buvo paskelbtas nuosprendis įvyko dar nepasibaigus savaitei. Tačiau naujienos, kurias amerikietis išgirdo, jo nedžiugino.

„Ph.Ivey sukūrė strategiją, kuri jam suteikė milžinišką pranašumą prieš kazino. Tai mano manymu yra sukčiavimas“, – skelbdamas nuosprendį sakė bylą nagrinėjęs teisėjas Johnas Mittingas. Kaip jau supratote, teismo sprendimas pokerio superžvaigždei nebuvo palankus.

Primename, kad žaisdamas „Punto Banco“, Ph.Ivey naudojosi strategija angliškai vadinamas „Edge sorting“, kuomet žaidėjas įsimena nedidelius skirtumus tarp kortų nugarėlių raštų. Pats Ph.Ivey įsitikinęs, kad toks žaidimo būdas toli gražu nėra sukčiavimas, tačiau lošimų namų, kurių sąskaitą 12,4 milijonų dolerių aplamdė lošėjas, savininkams ir teisėjui J.Mittingui atrodo kitaip.

Iškart po teismo posėdžio Ph.Ivey advokatas pateikė apeliaciją, kuri tuoj pat buvo atmesta, tačiau pralaimėjusi pusė vis dar gali kreiptis į apeliacinį teismą, ką ir žada padaryti ir amerikietis ir jo interesus ginantis teisininkas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius