-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 20

Pokeris Golvėjuje: lietuviui Aleksandrui Rusinovui – 5 vieta ir 25 tūkstančiai eurų

Airijos Golvėjaus mieste vykstančio „PokerStars“ rengiamo Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo etapo 770 eurų įpirkos pagrindinis turnyras pasiekė kulminaciją. Vakar prie stalų grįžo 59 žaidėjai, tačiau dienai pasibaigus išgyveno tik devyni finalininkai, tarp kurių ir lietuvis. Šiandien prie finalinio stalo 5 vietą iškovojusiam Aleksandrui Rusinovui atiteko 24 156 eurų prizas.
Aleksandras Rusinovas
Aleksandras Rusinovas / pokerstarsblog.com nuotr.

Viso į trečiąją turnyro dieną prasibrovė trys lietuviai. Visi jie jau buvo užsitikrinę prizines vietas, tačiau kiekvieno taikiklis buvo nukreiptas į finalą. Nedaug žetonų atsinešęs Aurimas Kiveris nepasidavė lengvai, tačiau galų gale finišavo 26 pozicijoje, laimėdamas 2380 eurų prizą. Jo bendravardis Aurimas Klastaitis 3 dieną pradėjo iš 11 pozicijos, tačiau anksti pralaimėtas svarbus monetos metimas komplikavo lietuvio padėtį ir galutinėje įskaitoje jis liko 23-as ir iškovojo analogišką prizą.

Tuo tarpu Aleksandras Rusinovas, Lietuvos pokerio bendruomenėje pažįstamas slapyvardžiu „VyruAlus“, į 3 turnyro dieną atsinešė antrą pagal aukštį žetonų bokštą – 459 tūkst. Lietuvis netruko išsiveržti į lyderio poziciją, tačiau dienos bėgyje pasitaikė ir nuopuolių. Vienu metu nukritęs į autsaiderių tarpą A.Rusinovas sugebėjo atsigauti, kai su devynakėmis nokautavo septynakes laikiusį oponentą.

Būtent lietuvis užbaigė 3 dieną, kai susprogdino finalinio stalo burbulą ir 10 pozicijoje pašalino britą Alaną Gilmore. A.Rusinovo tūzo ir dešimtakės užteko įveikti oponento karaliui ir valetui. Prie finalinio stalo lietuvis sėdo su 5 pagal dydį žetonų bokštu.

Kritus pirmiems dviems finalininkams A.Rusinovas iš kovos 6 vietoje pašalino airį Johną Willoughby, kai su tūzu ir septyniuke įveikė oponento tūzą ir damą. Deja, netrukus atėjo mūsiškio eilė – vienspalvių tūzo ir dešimtakės buvo per mažai, kad įveiktų dar vieno Airijos atstovo Emmetto Mullino tūzą ir damą.

Visgi penkta vieta iš beveik 700 dalyvių – įspūdingas rezultatas, kuris garantavo daugiau nei 83 tūkst. litų prizą. Tuo tarpu lietuvio budelio E.Mullino nesugebėjo sustabdyti niekas. Finalinėje dvikovoje įveikęs savo tautietį Ronaną Giliganą jis iškovojo auksą bei beveik 115 tūkst. eurų pagr. prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius