-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 23

„PokerStars“ kambaryje ketvirtadienio vakare lietuvis susižėrė 67 tūkst. dolerių

Lietuvos pokerio meistrai nenustoja džiuginti solidžiais rezultatais didžiausiuose internetinio pokerio turnyruose. Vakar, sausio 22 d., „PokerStars“ kambario „Thursday Thrill“ turnyre lietuvis „UgniusV“ iškovojo sidabrą ir viso laimėjo per 67 tūkst. JAV dolerių.
TCOOP turnyro stalas
Internetinis pokeris / pokerstarsblog.com nuotr
Temos: 1 Pokeris

1050 dolerių įpirkos „Thursday Thirll“ varžybos – naujos tarp „PokerStars“ kambario didžiųjų turnyrų. Vis populiarėjančio „Progressive Super-Knockout“ formato turnyras debiutavo praėjusių metų gruodžio pradžioje. Šiame galvų medžioklės pokerio rūšyje pusė įpirkos keliauja į prizinį fondą, o kita pusė (kaip įprasta nokauto formatui) skiriama žaidėją pašalinusiam oponentui. Tačiau, kitaip nei įprastuose nokautų turnyruose, čia pašalinęs oponentą žaidėjas išsyk pelno tik pusę už jį skirtos premijos, o likusi dalis papildo premijos fondą už jo galvą.

Vakar prie „Thursday Thrill“ stalų sėdo 641 žaidėjas ir porai lietuvių pavyko nužengti giliai. Lietuvis „fornado“ su kova atsisveikino 12 pozicijoje. Jam atiteko 3205 dolerių prizas ir dar 4227 doleriai už nokautuotus priešininkus, tad bendras vaikino laimėjimas buvo 7432 doleriai. Tuo tarpu slapyvardžiu „UgniusV“ žaidžiantis tautietis prasibrovė iki pat finalinės dvikovos, kurioje buvo priverstas pripažinti oponento iš Suomijos pranašumą. Už antrą vietą lietuvis viso susižėrė 67 487 dolerius – 44 tūkst. kurių sudarė prizas, o dar 23 tūkst. jis pelnė už priešininkų „skalpus“.

Įdomu tai, kad abu šiose varžybose giliai nužengę lietuviai vakar spėjo pasižymėti ir kituose interneto turnyruose. „fornado“ 265 dolerių įpirkos įprasto formato „Knockout“ turnyre pelnė bronzą ir 3972 dolerių laimėjimą, o „UgniusV“ labai panašią maždaug 3,850 dolerių sumą pelnė už sidabrą „PokerStars.fr“ kambario €20 „Minuit Express“ turnyre. Tarp vakar taip pat pasižymėjusių internetiniame pokeryje lietuvių – ir žinomas žurnalistas bei pokerio entuziastas Andrius Tapinas, kuriam sidabras 25 dolerių įpirkos turnyre „PokerStars“ kambaryje užtikrino 3333 dolerių laimėjimą.

Vakar „PokerStars“ kambaryje prasidėjo Turbo internetinio pokerio čempionatas (TCOOP). Pirmųjų šios serijos turnyrų apžvalgą mūsų rubrikoje rasite kiek vėliau.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius