-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 03

„PokerStars Online“ naujokė Katerina Malasidou: „Pagrindinis mano tikslas – kelti žaidimo kokybę“

Kiek daugiau nei prieš mėnesi „PokerStars Online“ komandos narių gretas papildė pokerio profesionalė Katerina Malasidou. Ilgametė kito šios komandos nario Andre Coimbra draugė pokerio bendruomenėje yra jau seniai. Tačiau retas žino, kaip ji čia pateko ir kokius tikslus dama sau kelia. Kviečiame artimiau susipažinti su K.Malasidou.
Katerina Malasidou
Katerina Malasidou / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 2 Tikslas Pokeris

– Kaip pokerio bendruomenė priėmė naujieną, kad tapote nauja „PokerStars Online“ komandos nare?

– Turiu prisipažinti, kad prieš viešai paskelbiant šią žinią labai nerimavau ir jaudinausi. Tačiau paaiškėjo, kad tai dariau visiškai veltui. Susilaukiau daugybės palaikymo žinučių ir sveikinimų.

– Vos paskelbus apie jūsų įstojimą į komandą, savaitiniame turnyre „Women's Sunday“ dalyvavote kaip oficiali šios komandos atstovė, už kurios pašalinimą iš kovos buvo pažadėta premija. Ar sunku buvo žaisti žinant, kad oponentės trokšta jumis atsikratyti?

– Jeigu nuoširdžiai, tai prieš turnyrą visiškai pamiršau apie tai, kad už mano pašalinimą pažadėta premija. Tiesiog buvau laiminga, kad vėl galėsiu kovoti prieš koleges išskirtinai moteriškame turnyre. Tačiau pokerio profesionalė ir mano draugė Adrienne Rowsome „Twitter“ puslapyje man parašė žinutę, kurioje konstatavo, kad bus sunku žaisti žinant, kad mano galva verta premijos. Vis tik negaliu pasakyti, kad šis faktas smarkiai pakeitė mano žaidimo stilių ir strategiją. Tiesiog dariau tai, ką moku, kaip esu pratusi tai daryti.

Andre turi gerokai daugiau patirties už mane, tačiau pastaruoju metu susiduriame su situacijomis, kuriose aš būnu teisi. Tuomet jaučiuosi puikiai. Andre taip pat didžiuojasi manimi.

– Papasakokite apie savo patirtį damoms skirtuose turnyruose. Kokie įspūdžiai? Kas įsiminė labiausiai?

– Esu internetinio pokerio žaidėja, tad didžiąją laiko dalį dali praleidžiu būtent prie virtualių pokerio stalų. Pastebėjau, kad damų turnyruose atmosfera kur kas smagesnė. Pavyzdžiui neseniai, viena oponentė manęs atsiprašė po to, kai susižėrė didelę dalį mano žetonų. Tokius dalykus retai išvysi bendruose internetinio pokerio turnyruose. Kalbant apie gyvus damoms skirtus pokerio turnyrus, kol kas tai tėra mano „privalu padaryti“ darbų sąraše.

– Esate sakiusi, kad vienas iš jūsų planu artimiausiu metu, tai drąsinti merginas ir moteris prisidėti prie pokerio bendruomenės. Kaip planuojate tai daryti?

– Tikrai norėčiau matyti daugiau moterų prie pokerio stalų. Šis žaidimas paremtas įgūdžiais, ne fizine jėga, tad nėra priežasties, kodėl moterys ir vyrai galėtų kovoti kaip lygiaverčiai priešininkai. Trokštu dalintis savo patirtimi ir įspūdžiais su kolegomis ar potencialiomis žaidėjomis. Tai darau kurdama tinklaraštį ir rašydama pokerio straipsnius. Kartais gaunu žinutes nuo vyrų, kurie rašo, kad parodė savo draugėms mano įrašus ir šio ėmė labiau domėtis pokeriu. Kartai asmeniškai man dėkoja pačios merginos. Tad, manau, pasiekiu savo tikslą – populiarinti pokerį tarp merginų. 

– Ko artimiausiu metu gali tikėtis sekantys jūsų įrašus asmeniniame tinklaraštyje ir socialiniuose tinkluose?

– Artimiausiu metu ketinu parodyti pokerį tokį, kokį jį mato reguliari vidutinių limitų žaidėja mergina, „PokerStars Online“ komandos narė, pokerio profesionalo mylimoji. Daugelis mano įrašų susiję su pokeriu, tačiau nevengiu aprašyti ir savo kelionių ar kuriozinių situacijų kasdienybėje.

– Esame girdėję, kad su pokeriu jus supažindino jūsų vaikinas „PokerStars Online“ komandos senbuvis Andre Coimbra. Ar gyvenimas su pokerio didmeistriu padeda geriau pažinti žaidimą? Ar analizuojate sužaistas partijas ir turnyrus tarpusavyje?

– Su Andre išbandėme daugybę variantų. Jis buvo mano mokytojas, mes analizavome mano sužaistas partijas, jo sužaistas partijas, vertinome savo rezultatų kreives drauge, daug laiko praleidome kalbėdami apie situacijas, kurios vienam iš mūsų buvo neaiškios. Andre turi gerokai daugiau patirties už mane, tačiau pastaruoju metu susiduriame su situacijomis, kuriose aš būnu teisi. Tuomet jaučiuosi puikiai. Andre taip pat didžiuojasi manimi.

Pastebėjau, kad damų turnyruose atmosfera kur kas smagesnė. Pavyzdžiui neseniai, viena oponentė manęs atsiprašė po to, kai susižėrė didelę dalį mano žetonų.

– Kai prieš kurį laiką jūsų paklausėme kur save matote po penkerių metų, jūs susilaikėte nuo atsakymo. Jeigu paklaustume konkrečiau: kokią jūsų gyvenimo dalį pokeris užims praėjus penkmečiui?

– Vis dar nesu nusiteikusi prognozuoti ar spėti ateities. Tvirtai žinau viena: norėčiau, kad praėjus minėtam laikui vis dar būčiau pokerio profesionalė ir turėčiau galimybę mėgautis tiek žaidimu, tiek pokerio profesionalo kasdienybę, kurioje gausu visokių šaunių dalykėlių.

– Koks jūsų planas artimiausiems metams? Kalbame išskirtinai apie pokerį. Kokiuose turnyruose jūs gali tikėtis išvysti gerbėjai?

– Pagrindinis planas kelti savo žaidimo kokybę ir kilti limitais aukštyn. Šiuo metu daugiausiai laiko praleidžiu prie „Hyper Turbo“ greičio vieno stalo pokerio turnyrų, kurių įpirkos svyruoja tarp 18-74 dolerių. Taip pat noriai dalyvauju daugiastalių pokerio turnyrų mūšiuose, kaip antai „Sunday Million“, „Women's Sunday“ ir kitos kovos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius