-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 29

„PokerStars Online“ rinktinės žvaigždė Randy Lew atskleidžia savo strategiją

Ekscentrišku elgesiu garsėjanti „PokerStars Online“ rinktinės žvaigždė Randy „nanonoko“ Lew, pasižymi ne tik išsišokimais, bet ir puikiais rezultatais prie virtualių pokerio stalų. „PokerStars“ kambaryje vykstančiame Pasaulio internetinio pokerio čempionate (WCOOP), žaidimo meistras siūlo pažaisti drauge su juo.
Randy Lew
Randy Lew / pokerstarsblog.com nuotr

Dviejų dalių vaizdo įraše, kuriuo „nanonoko“ pasidalino „Youtube“ svetainėje, užfiksuotas jo žygis 48-ame WCOOP turnyre. Tą kartą iš 215 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio galvų medžioklės turnyro R.Lew pasitraukė, kone tuščiomis rankomis, jo sąskaitą papildė viena premija už oponento turnyrinę gyvybę. Kodėl taip nutiko, galite sužinoti peržiūrėję vaizdo įrašus, kuriuos išsamiai komentuoja pats herojus.

„Pasaulyje nėra labai daug pokerio profesionalų, kurie skuba dalintis savo paslaptimis ir strategija. Tačiau aš esu vienas jų. Mano tikslas dar sykį įrodyti, kad pokeris tai įgūdžių, o ne sėkmės žaidimas“, – sako R.Lew ir dviejų dalių vaizdo įraše pateikia to įrodymus.

VIDEO: 'nanonoko' plays PokerStars WCOOP Event 48 Part 1
VIDEO: 'nanonoko' plays PokerStars WCOOP Event 48 Part 2

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius