Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 20

„PokerStars“ tęsia karą su nesąžiningais žaidėjais

Didžiausia pokerio kompanija pasaulyje „PokerStars“ savo internetinio pokerio kambaryje tęsia kampaniją, nukreiptą prieš nesąžiningus lošimo būdus propaguojančius žaidėjus. Neskaidrias strategijas aukštų statymų grynųjų pinigų žaidimuose naudojantiems pokerio mylėtojams ateina juodos dienos.
Interneto Pokeris
Interneto Pokeris
Temos: 1 Pokeris

Pokerio strategija, vadinama „Bum Hunting“, gana plačiai paplitusi tarp aukštų statymų grynųjų pinigų žaidėjų jau seniai susilaukia aštrios kritikos. Tačiau ne visuomet žaidimų organizatoriai gali dari įtakaką žaidėjų sprendimams ar sąžiningumui. Tokią strategija savo žaidimą remiantys pokerio entuziastai grynųjų pinigų žaidimuose atsisako žaisti su tolygiais ar stipresniais varžovais ir į žaidimą leidžiasi tik sulaukę akivaizdžiai silpnesnio oponento. Kad visu žaidėjų galimybės būtų sulygintos, „PokerStars“ ryžosi atsisakyti įprasto grynųjų pinigų žaidimų formato.

Gudrautojams pastaruoju metu gelbėdavo netgi specialios programos, kurių paskirtis laikyti vietas prie stalų užimtas tol kol prie to paties stalo neprisėda potenciali auka. Tačiau šios strategijos propaguotojams atėjo liūdni laikai.

„PokerStars“ kambaryje – perversmas prie aukštų įpirkų grynųjų pinigų žaidimų stalų. Jau artimiausiu laiku tokiems žaidimas bus skirti tik skubos pokerio „Zoom“ stalai. Šio žaidimo išskirtinumas tame, kad kiekviename padalijime žaidėjai yra susodinami vis kitokia sudėtimi. Tai reiškia, kad jeigu jūsų gauta kortų kombinacija netinkama žaidimui ir jūs nusprendžiate ją nusimesti, nedelsiant esate pasodinamas prie kito stalo, kur prieš jus kovoja jau kiti žaidėjai. Šią pokerio rūšį ypač vertina greitą ir agresyvų žaidimą mėgstantys žaidėjai.

Tokie „PokerStars“ vadovų priimti sprendimai jau susilaukė teigiamų internetinio pokerio bendruomenės atsiliepimų. Pasak internautų, tokia strategija tikrai užkirs kelią nesąžiningam žaidimui, kaip „Bum Hunting“ ar „Buttoning“, kuomet žaidėjai sėdasi prie stalų tik tuomet, kai jiems priklauso dalintojo pozicija ir, nugvelbę privalomuosius statymus, nedelsiant traukiasi iš kovos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius