-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 19

„SometimesGood“ tęsia dominavimą „Weekly Series of Poker“

Didžiausioje tik lietuviams skirtoje pokerio serijoje vienas žaidėjas paneiginėja sėkmės įtaką pokeriui. Slapyvardžiu „SometimesGood“ jau laimėjo du savaitinius finalo, o šią savaitę triumfavo ir lyderių lentelėje.
PokerStarsBlog.com nuotr. / Interneto pokeris
Asociatyvi nuotr.

Daug dėmesio sulaukiantis „Weekly Series of Poker“ festivalis pasiekė 4-osios savaitės kulminaciją. Šįvakar nuo 20:00 vyks €25 įpirkos „Weekly Final“ turnyras su €5,000 prizinio fondo garantija ir papildomai organizatorių pridėtais €500.

Į finalą galima įsipirkti tiesiogiai, bet net 25 geriausiai „Weekly Series“ lyderių lentelėje pasirodę žaidėjai vietas finale gauna nemokamai.

Lietuvis „SometimesGood“ dar kovo pabaigoje per lyderių lentelę prasibrovė į pirmosios „Weekly Series“ finalą ir ten iškovojo auksą bei €1,183. Daugelis nustebo, kai šis tautietis sugebėjo pakartoti šį pasiekimą ir praėjusį sekmadienį antrąsyk triumfavo „Weekly Series“ finale. Šįsyk 1 vieta jam atnešė €1,966.

Pajutės pergalių skonį „SometimesGood“ buvo ypač aktyvus ir 4-osios savaitės įskaitiniuose turnyruose. Jis prizines vietas pasiekė 5 kartus, 3 kartus žengė iki finalinių stalų, įskaitant bronzą „Friday Special“ mūšyje (€291) ir auksą „Saturday Special“ varžybose (€600). Tokie rezultatai padėjo jam į 4-ąjį finalą žengti iš lyderių lentelės viršūnės.

Viso per mažiau nei mėnesį trunkančią „Weekly Series of Poker“ akciją šis pokerio entuziastas jau laimėjo apie €5,000. Ar jam pavyks rezultatą dar labiau pagerinti? Sužinosime jau šįvakar.

Weekly Series“ Lyderių lentelę galite rasti „Betsafe“ blogo pokerio skiltyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius