Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 20

„Sunday Storm“ gimtadienyje lietuvis tarp 105 tūkst. dalyvių užėmė 14 vietą

Internetinio pokerio entuziastai vakar vakare neskubėjo miegoti, nes gausiausias „PokerStars“ kambario turnyras „Sunday Storm“ minėjo 4-ąjį gimtadienį ir ta proga žaidėjams buvo pasiūlyta net milijono dolerių garantija. Tarp 105 tūkst. varžybų dalyvių kovojo ir beveik 300 Lietuvos atstovų. Vienas mūsiškis nužengė net iki 14 pozicijos.
„Sunday Storm“ 4-asis gimtadienis
„Sunday Storm“ 4-asis gimtadienis / PokerStars.net
Temos: 1 Pokeris

11 dolerių įpirką paversti penkiaženkliu ar net šešiaženkliu laimėjimu susigundė 104 939 pokerio entuziastai iš visko pasaulio. Jėgas išmėgino ir 288 lietuviai. Likus apie 100 žaidėjų kovą tęsė du mūsiškiai.  „AugustasP“ turėjo ne itin daug žetonų ir po kurio laiko baigė pasirodymą 72 pozicijoje, laimėdamas 1394 dolerius. Tačiau kito tautiečio slapyvardžiu „parednis“  situacija suteikė vilčių – jis žengė turnyro lyderio pozicijoje su keturis kartus už vidurkį didesniu žetonų kiekiu.

Tačiau netrukus lūžo „parednio“ tūzai ir jis prarado apie trečdali žetonų, o po dar vienos nesėkmės jis smuktelėjo iki vidurkio. Tuomet banguota atkarpa tęsėsi, bet likus 35 žaidėjams keli sėkmingi bankai lietuviui padėjo vėl grįžti į lyderių dešimtuką. Netrukus sėkmingas blefas padėjo pasiekti net trečią žetonų lyderių rikiuotės poziciją, bet po to sekė nesėkmių serija, per kurią lietuvių žetonų bokštai tik tirpo. Lemtingoje partijoje „parednis“ sustūmė viską su vienspalviais tūzu ir devynake, tačiau atsakęs priešininkas atvertė tūzą ir karalių. Flopas lietuviui suteikė tiek pirkimą į eilės pilvą, tiek galimybę surinkti spalvą, tačiau likusios kortos netiko ir jis atsisveikino su varžybomis. Už 14 vietą jam atiteko 4708 dolerių laimėjimas.

Tuo tarpu keturi stipriausi turnyro dalyviai sustabdę žaidimą išsidalino didžiausius prizus. Du britai, rusas ir bulgaras susižėrė nuo 55 iki 65 tūkst. dolerių kiek vienas. Didžiausią sumą – 65 600 dolerių – pelnė rusas „Ice_Glance“ (2 vieta galutinėje rikiuotėje), vos šimtu doleriu mažiau gavo ritas „tykhe13“ (4 vieta), na, o simbolinę pergalę šventė mažiausiai iš ketveriukės susižėręs bulgaras „dscturrr“ (56 616 dolerių).

Nors čia mūsiškiams pritrūko kelių žingsnių iki pagrindinių prizų dalybų, jie tikrai šauniai pasirodė  ne viename kitame „PokerStars“ savaitgalio turnyre. Apie didžiausius lietuvių laimėjimus mūsų skiltyje skaitykite netrukus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius