-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 04

Video: „Žvejo iššūkio“ startas muša rekordus

Vilniuje prasidėjo „TonyBet Žvejo iššūkio“ serija, kurią atidarė 175 eurų pagrindinio turnyro kovos. 1A ir 1B dienos viršijo lūkesčius – į turnyrą žaidėjai įsipirko net 172 kartus. Turnyro starte pakalbinome dusyk „Žvejo iššūkį“ laimėjusį Aleksandrą Rusinovą ir pokerio veteraną Liutaurą Armanavičių.

Viso „TonyBet Žvejo iššūkio“ pagirndiniame turnyre vyks net šešios startinės dienos ir pirmos dvi nenuvylė. 1A dienoje žaidėjai paklojo 85 įpirkas, o po 11 lygių žaidimo žetonus į maišelius subėrė 19 toliau žengiančių kovotojų, o geriausiai skrydis susiklostė Mindaugui Šatkauskui, kuris sukaupė 136 600 žetonų.Lyderių penkete dieną baigė Vytautas Špakauskas, Grigorijus Rudnikas, Vytautas Semaška bei Giedrius Grigorius, o iškart už jo – Marius Žaganevičius bei Liutauras Armanavičius. Vietas antrame etape užsitikrino ir Benas Molis, Vilius Saulevičius bei Neividas Biriukovas.

Vakare vykusiame 1B skrydyje žaidėjai paklojo dar 87 įpirkas. Po jos bendro lyderio poziciją užėmė Martynas Majauskas su lygiai 150 tūkst. žetonų. Jį persekioja Marius Kudzmanas ir Vytautas Stonkus. Tarp dienos pabaigoje likusių 23 žaidėjų yra ir Rokas Barzdžius, Vitalijus Zabelovičius, Ignas Berenis, Dominykas Mikolaitis, Aivaras Bardauskas, Deividas Čiakas, Mantas Liachauskas bei Martynas Vitkauskas.

„Žvejo iššūkio“ kovos tęsis jau šiandien nuo vidurdienio, kai startuoja 1C diena. Vakar į kovą stos ir 1D žaidėjai, o rytoj dar laukia 1E ir 1F skrydžiai.

Beje, į turnyrą dar galima prasibrauti ir per paskutinės minutės satelitą „TonyBet“ kambaryje. Vakar 21 val. vykusioje 5 eurų su atsipirkimais atrankoje du „Žvejo iššūkio“ bilietus pelnė „edzas24“ ir „akrodhaH“. Analogiškas satelitas vyks ir šįvakar 21 val. Jame taip pat bus garantuotos dvi vietos sekmadienio kovose.

Kviečiame peržvelgti trumpą pirmojo etapo video reportažą, kuriam pakalbinome du patyrusius pokerio vilkus - Aleksandrą Rusinovą ir Liutaurą Armanavičių:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius