-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 30

„Weekly Series of Poker“ grįžta su €16 tūkstančių garantuotu priziniu fondu

Praėjusią savaitę surengtas tik Lietuvos žaidėjams skirtas internetinio pokerio festivalis „Weekly Series of Poker“ pasiteisino su kaupu. Nieko nelaukdami organizatoriai pristato šios serijos antrąją savaitę su daugiau kaip pusantro karto didesnėmis prizinių fondų garantijomis.
Interneto pokeris
Asociatyvi nuotr. / kleinmoynihan.com nuotr.

Pirmąjį „Weekly Series of Poker“ festivalį sekmadienio vakare užbaigė solidus finalinis turnyras, kuriame arti šimto Lietuvos pokerio entuziastų varžėsi dėl beveik €4,000 prizinio fondo: https://www.15min.lt/naujiena/pokeris/pokerio-zaidejai/betsafe-weekly-series-finale-triumfavo-per-lyderiu-lentele-patekes-zaidejas-436-1296940

Bet ilsėtis pokerio mylėtojams nėra kada – jau šiandien startuoja nauja „Weekly Series of Poker“ savaitė.

Kaip ir anksčiau, šiame festivalyje žaidėjai varžosi ne tik dėl patrauklių prizinių fondų, bet ir dėl lyderių lentelės taškų. Tik jei pirmąją savaitę vietas €25 įpirkos „Weekly Final“ turnyre pelnė 20 geriausių lyderių lentelės žaidėjų, tai dabar šis skaičius kyla iki 25.

Savaitės finalas taip pat bus solidesnis. Organizatoriai ir vėl į prizinį fondą papildomai pridės €500, bet garantija nuo €1,500 kyla iki net €4,000, tad jau dabar aišku, kad „Weekly Final“ turnyras ateinantį sekmadienį bus dar dosnesnis už vakarykštį. Į sekmadienio finalą taip pat bus galima patekti ir per tą pačią dieną 17:00 prasidėsiantį €3,30 paskutinio šanso satelitą, kurio garantija irgi kyla iki €625 arba 25 bilietų.

Seriją įprastai sudaro kasdien nuo pirmadienio iki šeštadienio 18:00 prasidedantys €3,30 „Daily Special“ turnyrai su neribotais atsipirkimais. Tik jei pirmąją savaitę šių turnyrų garantija buvo €750, tai dabar ji kyla iki €1,250 kasdien! Į šiuos turnyrus galima prasibrauti ir neinvestavus nieko – per kasdien 15:00 startuojantį „Daily Freebuy“ satelitą.

Šią savaitę taip pat vyks ir „€10 Friday Special“ bei „€5 Saturday Special“ varžybos, kuris atitinkamomis dienomis prasidės 20:00. Antrosios savaitės naujiena – trečiadienį 20:00 prasidėsiantis „Wednesday Special“ mūšis. Vos €1 įpirka (su neribotais atsipirkimais) leis kovoti dėl €500 garantuoto prizinio fondo. Jei „Friday Special“ turnyras garantuoja dvigubus lyderių lentelės taškus, tai „Wednesday Special“ varžybose juos uždirbti bus dvigubai sunkiau (0,5 koeficientas lyginant su „Daily Special“).

Pirmosios „Weekly Series of Poker“ serijos prizinių fondų garantija buvo €10,100, tuo tarpų antrąją savaitę šis festivalis išdalis ne mažiau nei €16,475! Be to, lyderių lentelės top20 ir vėl pelnys nemokamų kazino sukimų.

Serijos lyderių lentelė bus atnaujinama kasdien nuo antradienio iki sekmadienio iki 12:00 pokerio bloge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius