Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 10

„Žvejo iššūkio“ pirmose dienose startavo virš 200 dalyvių

Ketvirtadienį Vilniuje prasidėjo laukiamiausias Lietuvos pokerio metų įvykis „Betsafe Žvejo iššūkio“ festivalis. Vakar sužaistos ir dvi pirmosios €100,000 garantijos pagrindinio turnyro dienos, kuriose jėgas išmėgino itin solidus būrys pokerio entuziastų. Mūšiai tęsiasi ir šiandien.
Žvejo iššūkis 2020
Žvejo iššūkis 2020

€220 įpirkos „Žvejo iššūkio“ pagrindinis turnyras nuo pirmų turnyrų nusitaikė į naujus Lietuvos gyvo pokerio rekordus. Sužaidus 1A ir 1B skrydžius jau surinktos 202 įpirkos. Viso šiemet žaidėjai gali rinktis iš 9 startinių dienų, o jau po dviejų iš jų padengta 40% garantijos.

Pirmose startinėse dienos prie stalų stebėjome Lauryno Levinsko, Aleksandro Rusinovo, Tomo Jozonio, Andriaus Bielskio, Algirdo Saveikio ir daugelio kitų aukščiausio lygio pokerio profesionalų pasirodymą. Viso 1A ir 1B skrydžius sėkmingai įveikė 37 žaidėjai. Vakar dienos mūšių apžvalgą skaitykite čia.

Šiandien nuo 11:00 mūšis tęsiasi – prasidėjo 1C diena. Vakare taip pat bus sužaistas ir 1D skrydis. Svarbiausias naujienas iš Vilniaus „Olympic Casino“ pokerio klubo stebėkite čia.

Betsafe Žvejo iššūkio“ festivalis dar tik pradeda įsibėgėti. Susipažinkite su pilnu jo tvarkaraščiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius