-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 08

„Žvejo iššūkis“ artėja prie finišo: pagrindiniame turnyre beliko 10 žaidėjų

Rekordus sumušęs „TonyBet Žvejo iššūkio“ festivalis persirito per pusiaują. Šventės ringe suformuotas finalinis pagrindinio turnyro stalas, kurį lyderio pozicijoje pradės Mantas Urbonas. Paraleliai prasidėjo brangiausias festivalyje „High Roller“ mūšis.
Mantas Urbonas / organizatorių nuotr.
Mantas Urbonas / organizatorių nuotr.

Iš 541 kovotojo startavusio 175 eurų įpirkos „Žvejo iššūkio“ pagrindiniame turnyre po trijų mūšio dienų finalą pasiekė 10 pajėgiausiųjų. Jau dabar kiekvienas jų užsitikrinęs bent 1 058 eurų apdovanojimą, tačiau dešimtuko žvilgsniai krypsta link pirmosios vietos ir pagrindinio prizo – 16 500 eurų.

Vakar vakare vykusią trečiąją dieną pradėjo burbulo fazė. Į kovą grįžo 69 žaidėjai, tačiau prizai laukė tik 62 iš jų. Tarp tuščiomis pasitraukusių septynių nelaimėlių buvo Algirdas Saveikis, kuris nerado kaip išmesti tūzus prieš stebuklingą setą riveryje pagavusį Grigorijų Rudniką. Suklupo ir Irena Macesovič – sustūmusi po turno su pirkimu į spalvą ji sulaukė herojiško atsakymo iš Mindaugo Šimkaus. Na, o oficialiu „burbulo“ berniuku tapo Vytautas Jurkus, su A♣K♣ pralaimėjęs monetos metimą prieš Atrūro Subotino devynakes.

Sprogus burbului prasidėjo kritimų maratonas ir gan greitai iš kovos pasitraukė Igrida Klassen, Vytautas Semaška, Robertas Žebrauskis. Iki finalo nužingsniuoti nesugebėjo ir Andrius Bielskis, Vytautas Špakauskas, Liutauras Armanavičius ir daug kitų Lietuvos pokerio bendruomenėje gerai pažįstamų veidų.

Sėkmingiausiai trečioji turnyro diena susiklostė Mantui Urbonui, kuris ją užbaigė lyderio pozicijoje su beveik dviem milijonais žetonų. Jį persekiojantis Giedrius Grigorijus turi virš pusantro milijono, o trečias finalo milijonierius yra Tadas Visockis. Finalą taip pat pasiekė pokerio profesionalai Dominykas Mikolaitis, Povilas Jakutis bei didžiąją varžybų dalį masyvaus lyderio pozicijoje žengęs Rytis Praninskas. Tiesa, priešfinalinė kova pastarajam nesusiklostė ir jis su 470 tūkstančių žetonų finalą pradės iš šeštos vietos.

„TonyBet Žvejo iššūkio“ finalininkai:

Mantas Urbonas – 1,924,000 žetonų;
Giedrius Grigorius – 1,580,000;
Tadas Visockis – 1,119,000;
Dominykas Mikolaitis – 841,000;
Povilas Jakutis – 770,000;
Rytis Praninskas – 470,000;
Karolis Narbutavičius – 430,000;
Aurelijus Budrys – 334,000;
Martynas Račinskas – 331,000;
Vytautas Pečiukonis – 229,000.

Atnaujinus žaidimą privalomieji statymai bus 10 000 / 20 000 su ante 2 000. Dešimt finalininkų kovą pratęs penktadienį, o nugalėtojų apdovanojimai vyks tos pačios dienos vakare klube „Bardakas“ vyksiančiame „Žvejo iššūkio“ uždarymo vakarėlyje.

Vakar taip pat sužaista „Žvejo iššūkio“ 350 eurų „High Roller“ turnyro 1A diena, kurioje žaidėjai paklojo 24 įpirkas, o antrą etapą pasiekė penki jų – Audrius Stakelis, Anaras Alekberovas, Paulius Aršauskas, Benas Molis ir Romualdas Ramanauskas. Šįvakar vyksiančiame „High Roller“ 1B skrydyje išvysime gerokai skaitlingesnes pokerio meistrų gretas. Čia dalyvauti ketina daugelis vakar dar pagrindiniame turnyre žaidusių pokerio meistrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius