Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 13

Andrius Bielskis šiąnakt kovos dėl WSOP apyrankės ir 568 tūkst. dolerių

Nors 2015 metų Pasaulio pokerio serija (WSOP) dar net neįpusėjo jau antras lietuvis pasiekė didelio WSOP turnyro finalinį stalą. Šįsyk tai pavyko padaryti jubiliejinio „Sunday Million“ turnyro čempionui, EPT Dovilio finalininkui Andriui Bielskiui. Šįvakar nuo 22 valandos Lietuvos laiku jis kovos 5000 dolerių įpirkos WSOP turnyro finale.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

25 numeriu WSOP tvarkaraštyje pažymėtame 5000 dolerių aštuonviečių stalų beribio Holdem turnyre jėgas išmėgino 493 žaidėjai, o po dviejų dienų veiksmo trečiąją dieną pasiekė 23 pajėgiausi varžybų dalyviai, tarp kurių buvo ir lietuvis Andrius Bielskis. Trečias etapas tautiečiui susiklostė neblogai – jis tarp aštuonių finalininkų, kurie šįvakar pratęs kovą dėl auksinės WSOP apyrankės ir įspūdingų prizų.

Trečios dienos pradžioje iš kovos pasitraukė visai neseniai su Kristijonu Andruliu WSOP finale kovojęs ir pirmąją auksinę apyrankę laimėjęs Shaunas Deebas. Po nesėkmių serijos jis atsisveikino 22 vietoje. 18-as krito 2012 metų Pasaulio vicečempionas Jesse Sylvia, po jo atėjo rusų pokerio veterano Sergejaus Rybačenko eilė, o 16 vietoje suklupo dar vienas WSOP pagrindinio turnyro finalininkas Josephas Cheongas. Dieną pradėjęs lyderio pozicijoje amerikietis Tyleris Cornellas nesugebėjo iš to išspausti maksimumo – jam varžybos baigėsi 11 vietoje. Neoficialų finalinį stalą suformavo 10 vietoje kritęs dar Hansas Winzeleris, o dieną pabaigė 9 vietą pelniusio Ronaldo Lee deportacija.

Turnyrą aprašantiems JAV žurnalistams svarbiausių A. Bielskio partijų užfiksuoti nepavyko, bet vienu metu lietuvis buvo pakilęs bent iki 1,2 milijono žetonų. Visgi dienos pabaigoje į maišelį jis subėrė 905 tūkst. turnyro valiutos. A. Bielskis yra septintoje vietoje, tačiau net ir 4 pozicijoje esantis varžovas yra atsiplėšęs sąlyginai nedaug. Prieš finalą pirmauja pernai savo pirmąją WSOP apyrankę iškovojęs prancūzas Pierre'as Milanas. Antrą ir trečią vietas dalinasi du bendravardžiai JAV pokerio sunkiasvoriai Jonathanas Jaffe ir Jonathanas Little'as. Finale taip pat kovos daugkartinis WSOP finalininkas Danas O'Brienas, dvigubas Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Anthony Zinno bei Vokietijos pokerio žvaigždė Dominikas Nitsche. Finalininkų žetonų kiekiai:

1. Pierre'as Milanas (Prancūzija) – 3,031,000 žetonų;
2. Jonathanas Jaffe (JAV) – 2,205,000;
3. Jonathanas Little'as (JAV) – 2,039,000;
4. Jeffrey Tomlinsonas (JAV) – 1,363,000;
5. Danas O'Brienas (JAV) – 1,095,000;
6. Anthony Zinno (JAV) – 908,000;
7. Andrius Bielskis (Lietuva) – 905,000;
8. Dominikas Nitsche (Vokietija) – 861,000;

Viso aštuoni finalininkai savo trofėjų lentynose turi 3 WSOP apyrankes ir septynis WPT titulus. Mažiau gyvų turnyrų patirties už A. Bielskį turi tik Jeffrey Tomlinsonas, kuris jau užsitikrino didžiausią karjeros laimėjimą. Pirmas iš finalo šįvakar kritęs žaidėjęs pelnys 49 331 dolerį. Penki pajėgiausi varžybų dalyviai susižers šešiaženklius prizus. Bronza užtikrins 220 tūkst. dolerių, 351 tūkst. dolerių laimės antrą vietą užėmęs žaidėjas, o nugalėtojas susižers beveik 568 tūkst. dolerių.

Tiesioginė vaizdo transliacija iš WSOP Nr.23 finalo prasidės šįvakar 23 valandą Lietuvos laiku. Ją galėsite rasti „15min Pokeris“ paskyroje „Facebook“ socialiniame tinkle. O prieš turnyro startą dar pakviesime paskaityti naujausią A. Bielskio blogo įrašą, kurį mūsiškis parašė dar prieš trečiąją turnyro dieną. Visus blogo įrašus galite rasti čia.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius