Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 10 16

Atgimstantis internetinio pokerio kambarys „FullTilt Poker“ papildė savo profesionalų komandą dar dviem žvaigždėmis

Artėjant dienai, kuomet praeityje antras didžiausias internetinio pokerio kambarys atnaujins veiklą, iš „FullTilt Poker“ stovyklos gauname vis daugiau žinių. Šį kartą kambario atstovai išplatino pranešimą apie dar dvi pokerio žvaigždes, kurios prisideda prie Guso Hanseno ir nuo šiol priklauso „FullTiltPoker“ profesionalų komandai.
Viktoras Blomas
Viktoras Blomas / pokerstarsblog.com nuotr

Tomas „Durrrr“ Dwanas bei Viktoras „Isildur1“ Blomas pasiryžo dėvėti skiriamuosius šio kambario ženklus ir atstovauti jam tiek gyvuose, tiek internetiniuose pokerio mūšiuose.

T.Dwanas ir V. Blomas, prieš „Juodojo Penktadienio“, įvykius buvo vieni iš žaidėjų, kurių tarpusavio kovos aukštų statymų grynųjų pinigų žaidimų metu, sutraukdavo minias žiūrovų stebinčių veiksmą tarp šių žaidėjų „FullTilt Poker“ kambaryje. Milžiniškomis pinigų sumomis šie pokerio profesionalai disponuodavo žaidimuose, kurių nevengdavo ir tokios pokerio superžvaigždės kaip Philas Ivey, Patrikas Antoniusas ar jau minėtas G.Hansenas. 

T.Dwanas dar prieš „FullTilt Poker“ bankrotą priklausė šio kambario profesionalų komandai. Taip pat šis žaidėjas buvo viena iš ryškiausių pokerio TV šou „Poker After Dark“ bei „High Stakes Poker“. Prieš keletą metų amerikietis pradėjo savo karjerą gyvo pokerio turnyruose, kuriuose demonstravo išties puikią formą. Dar 2007 metais vieno iš Pasaulio pokerio turo (WPT) sezono finalinio etapo metu jis finišavo ketvirtas ir iškovojo per 320 000 dolerių.  Praėjus vos keliems mėnesiams nuo šio laimėjimo viename iš šalutinių WPT turnyrų jis iškovojo antrąją vietą ir dar 226 100 dolerių. Vėl dėmesio centre T.Dwanas atsidūrė vykstant 2010 Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovoms Las Vegase. Tuomet jis buvo įvardytas kaip vienas iš realiausių pretendentų į WSOP auksines apyrankes ir titulus. Vieno žingsnio iki to „Durrrr“ pritrūko 1 500 dolerių įpirkos beribio Holdem turnyre, kur finišavo antras ir prie savo karjeros laimėjimu pridėjo 381 885 dolerius. Iš viso amerikiečio sąskaitoje 2 188 937 doleriai iškovoti gyvo pokerio turnyruose.

V.Blomas pokerio legenda ir vienu paslaptingiausių visų laikų žaidėjų tapo po to, kai dar 2009 metais sužibėjo „FullTilt Poker“ aukštų statymų grynųjų pinigų žaidimuose. Ilgą laiką niekas nežinojo, kas slepiasi už slapyvardžio „Isildur1“ ir šis faktas tik dar labiau kaitino atmosferą. Rementis vieno internetinio portalo, kaupiančio pokerio žaidėjų statistinius rodiklius, duomenimis, V.Blomas dalyvavo dešimtyje brangiausių padalinimų internetinio pokerio istorijoje, o jo uždarbis siekia 3,5 milijono dolerių. Kalbant apie gyvo pokerio turnyrus, kol kas aukščiausias švedo pasiekimas - pergalė 2012 metų „PokerStars Karibų nuotykio“ 100 000 dolerių įpirkos „Super High Roller“ turnyre, už kurią jam atiteko 1 254 400 dolerių. Nuo 2011 sausio iki 2012 rugpjūčio V.Blomas atstovavo „PokerStars Pro“ komandai, o paskelbus apie jo ir „PokerStars“ sutarties nutraukimą didelė dalis pokerio visuomenės pasileido į kalbas apie tai, kad neabejotinai šį žaidėją matysime kovojant po „FullTilt Poker“ vėliava. 

„FullTilt Poker“ marketingo skyriaus vadovas Sarne Lightmanas pristatydamas naujuosius profesionalų komandos narius sakė: “Mes džiaugiamės galėdami į savo komandą pasikviesti žaidėjus, kurie itin stipriai prisidėjo prie to koks šiandien yra pokeris. Jų unikalus žaidimo stilius ir išskirtinės strategijos padarė juos legendomis. Būtent šie žaidėjai formavo nuolat kintanti ir dinamiška žaidimą, tokį kokį mes šiandien matome jį ir matome”.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius