-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 17

Aukščiausių statymų grynųjų pinigų ringe vėl žiba Viktoras Blomas ir Benas Tollerene'as

Nors metai dar tik prasideda, tendencijos aukščiausių statymų internetiniuose pokerio žaidimuose jau pradeda aiškėti. 2014 startas puikia klostosi Viktroui Blomui ir Benui Tollerene'ui. Tuo tarpu Gusas Hansenas vis dar neiškopia iš duobės.
„Isildur1“ – Viktoro Blomo slapyvardis
„Isildur1“ – Viktoro Blomo slapyvardis
Temos: 1 Pokeris

Internetinio pokerio aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimų meistrai V.Blomas ir B.Tollerene'as vėl konkuruoja tarpusavyje dėl sėkmingiausio žaidėjo titulo. V.Blomas, kurį kiekvienas besidomintis internetiniu pokeriu pažįsta kaip „Isildur1“, per pirmąjį šių metų mėnesį savo sąskaitą papildė 2,2 milijonais JAV dolerių. Tai kol kas jam garantuoja pirmą poziciją varžybose dėl sėkmingiausio žaidėjo vardo.

Tuo tarpu B.Tollerene'as, internete žaidžiančio slapyvardžiu „Bttech86“, laimėjimai kolas kas siekia 1,3 milijoną dolerių. Jis pagal šį rodiklį antras.

Įdomu tai, kad kol kas brangiausią metų padalinimą kovoje prieš V.Blomą, laimėjo ne nuolatinis jo konkurentas B.Tollerene'as, o „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Isaacas Haxtonas. Tą kartą banko limito Omaha pokerio partija buvo verta 322 tūkst. JAV dolerių.

Nekinta situacija ir autsaiderių stovykloje. Didžiausias praėjusių metų pralaimėtojas G.Hansenas iš nesėkmių liūno neiškopia ir šiemet. Pernai šio „Full Tilt Poker“ kambario profesionalų komandos vedlio pralaimėta pinigų suma siekė 8,4 milijonus JAV dolerių. Pirmosios septynios šių metų savaitės žaidimo internete danui kainavo 1,3 milijono dolerių.

Sėkmingiausiai šioje pokerio lygoje pernai pasirodžiusio Niklaso Heineckerio rezultatai kol kas neaiškūs. 2013 metais vokietis uždirbo 6,3 milijonus dolerių, o šiemet jis neskuba dalintis pasiekimų suvestinėmis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius