-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

„Big One For One Drop“ finišas Danieliui Negreanu padėjo išsiveržti į pirmąją sėkmingiausių žaidėjų sąrašo vietą

Las Vegase finišavo milijono JAV dolerių įpirkos turnyras „Big One For One Drop“. Pirmąją vietą ir prizą, viršijusį 15 milijonų JAV dolerių, iškovojo Danielis Colmanas. Lemtingoje dvikovoje jis įveikė pokerio ambasadorių Danielį Negreanu. Tačiau pastarajam laimėtų 8 milijonų pakako tam, kad išsiveržtų į pirmąją visų laikų sėkmingiausių pokerio žaidėjų sąrašo vietą.
Danielis Colmanas
Danielis Colmanas / pokernews.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Ištisas tris dienas 42 pokerio profesionalai kovėsi tam, kad pelnytų bent mažą kąsnelį iš prizinio fondo, kuriame buvo sukaupta daugiau nei 37 milijonai dolerių. Tik aštuoni ištvermingiausieji mūšio dalyviai nuo stalo kilo netuščiomis rankomis, o lemtingoje dvikovoje susirėmė „PokerStars Pro“ komandos pažiba D.Negreanu ir pokerio profesionalas D.Colmanas.

Dvikovos pradžioje D.Negreanu ir D.Colmano žetonų krūvelės buvo labai panašios – 8 privalomaisiais statymais pirmavo D.Colmanas. Kovai tęsiantys „PokerStars Pro“ rinktinės vėliavnešys išsiveržė į priekį, vienu momentu D.Colmanas nuo Kanados pokerio genijaus atsiliko daugiau nei dvigubai. Tačiau negailestingi pokerio dėsniai ir vėl sumaišė visas kortas. Kiek pasvyravęs D.Colmanas sugebėjo atsitiesti ir perimti iniciatyvą į savo rankas. Tuo tarpu D.Negreanu nesėkmių ruožas tęsėsi ir netrukus dviguba persvarą jau buvo ne jo naudai.

Po daugiau nei keturias valandas trukusios dvikovos dėl 15 milijonų dolerių išmušė lemtinga akimirka. Įraišavęs į banką D.Negreanu susilaukė oponento statymų kėlimo. Į tai pokerio monstras sureagavo visų žetonų sustūmimu. D.Colmanas nedelsė ir atsakė į D.Negreanu manevrą. „PokerStars Pro“ komandos atstovo rankose lemtingą akimirką buvo tūzas ir keturakė, o D.Colmanas atvertė karalių ir damą. Jau flope D.Negreanu pagavo dvi poras, tačiau jo varžovui buvo suformuotas pirkimas į eilę. Turne D.Colmano pirkimas užsidarė ir D.Negreanu reikėjo pagauti arba viena iš dviejų likusių keturakių arba tūzą. Riveris atplukdė nieko nepakeitusią septynakę ir mūšis buvo baigtas.

D.Colmanas triumfavo brangiausiame pasaulio pokerio turnyre ir savo laimėjimus, kurie iki tol siekė 3 milijonus, papildė 15 306 668 doleriais. Tuo tarpu D.Negreanu įteiktas 8 288 001 doleris. Šios sumos pakako tam, kad D.Negreanu išsiveržtu į pirmąją sėkmingiausių visų laikų pokerio žaidėjų sąrašo vietą. Bendri D.Negreanu karjeros laimėjimai po šio laimėjimo pasiekė 29 796 380 dolerių. Tuo tarpu 15 milijonų dolerių, kuriuos iškovojo D.Colmanas, bendrą jo karjeros rezultatą kilstelėjo iki 18 200 842 dolerių.

Įdomu tai, kad lemtingą didžiojo turnyro dieną, žetonų lyderio pozicijoje pasiekė sekso simbolio Pamelos Anderson vyras Rickas Salomonas. Vis tik Holivudo lovelasas finalinėje kovoje neatlaikė pokerio meistrų spaudimo ir buvo priverstas pasirodymą užbaigti 4 vietoje, už ką jam įteiktas 2 800 000 dolerių prizas. R.Salomoną iš kovos pašalino nugalėtoju vėliau tapęs D.Colmanas.

Britas Tomas Hallas, šioje kovoje tapo tuo, kurio vietos užimti nenorėjo nė vienas iš turnyro dalyvių. Pasaulio pokerio turo (WPT) finalininkas ir daugelio turnyrų, vykusių Didžiojoje Britanijoje, laimėtojas suklupo devintoje pozicijoje ir tapo burbulo berniuku. Tai reiškia, kad jis buvo paskutinis žaidėjas, kovą palikęs tuščiomis rankomis.

„Big One For One Drop“ prizininkų sąrašas ir rezultatai:

1. Danielis Colmanas (JAV) – 15 306 668 doleriai
2. Danielis Negreanu (Kanada) – 8 288 001 doleris
3. Christophas Vogelsangas (Vokietija) – 4 480 001 doleris
4. Rickas Salomonas (JAV) – 2 800 000 doleris
5. Tobiasas Reinkemeieris (Vokietija) – 2 053 334  doleriai
6. Scottas Seiveris (JAV) – 1 680 000 doleriai
7. Paulas Newey (Didžioji Britanija) – 1 418 667 doleriai
8. Cary Katzas (JAV) – 1 306 667 doleriai

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius