-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 21

Daktaras Jackas Berdy pokerio žaidėjams siūlo išbandyti „Pokertokso“ injekcijas, kurios paralyžiuotų veido raumenis

Pokerio žaidimai visame pasaulyje, jau ne pirmus metus iš eilės sparčiai populiarėja ir traukia vis daugiau dėmesio. Taigi nenuostabu, kad pokerio rinka pritraukia ne vien šio žaidimo entuziastų dėmesį. Savo paslaugas žaidėjams siūlo įvairių sričių specialistai, kuriu nuomone, jų siūlomi sprendimai gali palengvinti žaidėjams gyvenimą.
Liv Boeree ir Davidas Vamplew
Liv Boeree ir Davidas Vamplew / PokerStarsBlog.com nuotr.

Tarp tokių pasiūlymų atsiranda tiek nestandartinių, tiek radikalių ir net juokingų pasiūlymų, kaip kad vieno plastikos chirurgo siūlomas „Pokertoksas“.

Daugelis turbūt yra ne kartą girdėję apie veido raukšlių procedūrą medžiaga, vadinama botoksu. Procedūra ypač paplitusi tarp pramogų pasaulio atstovų. Daktaras Jackas Berdy iš JAV šiek tiek pakoregavo procedūrą ir nuo šiol savo paslaugą siūlo pokerio entuziastams. Pasak išradingo procedūros pradininko, „Pokertokso“ injekcijos padeda atsikratyti nereikalingų rūpesčių gyvuose pokerio turnyruose, kuriose patyrę pokerio meistrai žiūrėdami į oponento mimiką gali tiksliai įvardinti jūsų kortas. J.Berdy botokso pagalba siūlo, tam tikra prasme, paralyžiuoti kai kuriuos veido raumenis, taip išvengiant galimų veido išraiškų, leidžiančių jūsų oponentams skaityti jus kaip atvirą knygą.

Vos paskelbtos naujienos apie „Pokertokso“ procedūrą susilaukė pokerio entuziastų ir žiniasklaidos dėmesio. Tačiau pokerio bendruomenė naująją paslaugą priėmė ne taip entuziastingai, kaip to tikėjosi kūrybingasis daktaras. Didžiuosiuose pokerio tinklaraščiuose ir forumuose pokerio žaidėjai ir žurnalistai nedelsiant pasvėrė visus už ir prieš ir priėjo išvados: įvertinus žalą organizmui, aukštą paslaugos kainą ir faktą, kad priešininko emocijų skaitymas moderniame pokeryje atlieka toli gražu ne pagrindinį vaidmenį – procedūra beviltiškai nenaudinga.

Panašu, kad plastikos chirurgo siūloma paslauga nesuformuos eilių prie jo priimamojo durų, nors, savaime aišku, kai kuriems pokerio bendruomenės nariams ši procedūra gali pasirodyti netgi labai patraukli ir naudinga. Kiek praktiška ir pelninga rizikuoti sveikata, atimant iš savęs galimybę reikšti emocijas, matyt paaiškės tik po to, kai kuris nors pokerio žaidėjas išbandys „Pokertoksą“ praktikoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius