Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 03

Dominykas Karmazinas Melburne šturmuoja „Aussie Millions“ festivalio turnyrus

Viena ryškiausių Lietuvos pokerio žvaigždžių Dominykas Karmazinas šiuo metu laiką leidžia Australijoje. Čia tautietis nepraleidžia progos išbandyti ir pokerio festivalio „Aussie Millions“ ringą. Šalutinės kovos D.Karmazinui kol kas nesiklostė taip kaip norėtųsi, tačiau gan sėkmingai mūsiškis pradėjo pagrindinio šventės turnyro maratoną.
Dominykas Karmazinas
Dominykas Karmazinas

Pasirodymą Melburne lietuvis pradėjo startuodamas 1 100 Australijos dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio mūšyje. Nors pradžioje mūsiškis sėkmingai didinosi turnyro kapitalą, vis tik kova čia jam nesusidėliojo ir jis buvo priverstas trauktis tuščiomis rankomis. Tačiau D.Karmazinas nenukabino nosies ir pasinaudojo pakartotinės įpirkos galimybe.

Išsamiai savo progresą „Twitter“ puslapyje aprašinėjantis pokerio meistras juokavo, kad pokeris Australijoje itin populiarus tarp damų.

„Panašu, kad „Aussie Millions“ kovos labai moteriškos. Prie mano stalo kovoje net trys merginos“, – rašė žaidėjas. Antrasis šūvis D.Karmazinui taip pat nebuvo sėkmingas. Nors bekovojant jam ir pavyko patrigubinti žetonų kiekį, vis tik lemtingu momentu lietuviui nepasisekė.

Festivalis tęsėsi, o kartu tęsėsi ir D.Karmazino pasirodymas. „1 100 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų turnyras turėtų būti itin įdomus. Aplink daugybė jaunuolių ir panašu, kad surinkti jų žetonus nebus labai lengva“, – stodamas ties antro savo turnyro starto linija įspūdžiais dalinosi D.Karmazinas. Tačiau po kurio laiko tautiečio gerbėjus vėl pasiekė prasta žinia: „Iškritau. 12 privalomųjų statymų į stalo centrą stūmiau turėdamas tūzą ir triakę ir atsitrenkiau į varžovo damų porą“.

Vėliau D.Karmazinas pranešė apie tai, kad nusprendė dalyvauti 1 100 dolerių įpirkos banko limito Omaha pokerio rungtynėse, tačiau ir čia jam nepavyko užsikabinti.

„Iškritau. Turiu pasakyti, kad nesu patenkintas savo žaidimu šioje kovoje“, – „Twitter“ rašė pokerio meistras. Tačiau netrukus po šio įrašo D.Karmazinas pasidžiaugė, kad galų gale prisikapstė prie banko limito Omaha pokerio grynųjų pinigų žaidimų stalų. Kaip mūsiškiui sekėsi šiame ringe, nežinome.

Kiek vėliau atėjo metas pradėti pagrindinio šventės turnyro maratoną. 10 600 dolerių įpirkos kovoje D.Karmazinas startavo 1A dieną. Iš viso į kovą čia stojo 175 pokerio entuziastai, 86 kurių įveikė pirmąjį iššūkį ir tęs savo pasirodymą. Tarp jų ir mūsiškis.

Mūšio metu D.Karmazino žetonų pilaitė sėkmingai augo. Asmeniniame zenite jo kapitalą sudarė 77 tūkst. žetonų, tačiau paskutiniame dienos lygyje lietuvis kiek susvyravo. Lemtingame dienos padalinime dalį mūsiškio žetonų pagrobė varžovas, riveryje pasigavęs antrą porą. Tačiau pirmasis „Aussie Millions“ pagrindinio turnyro iššūkis įveiktas. Dienos pabaigoje lietuvio kapitalą sudarė 47 tūkst. žetonų, tuo tarpu vidutinės žetonų krūvelės dydis yra apie 60 tūkst. apvaliųjų.

Žetonų lyderio pozicijoje čia įsitaisė amerikietis Davidas Malka. Lyderio sąskaitoje yra 205 400 žetonų. Antrą mūšio dieną pasiekė ir „PokerStars Pro“ rinktinės narė Liv Boeree (49 200 žetonų), o taip pat daugkartinis „Aussie Millions“ prizininkas Danielis Laidlaw (35 600 žetonų) bei „PokerStars Online“ komandai Japonijoje atstovaujantis Naoya Kihara (16 500 žetonų).

Kaip D.Karmazinui klostysis antroji kovos diena informuosime vos gavę oficialią informaciją.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius