-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 15

Du lietuviai pasiekė prizines vietas WSOP „Monster Stack“ turnyre

Šiąnakt Las Vegase sužaista 1500 dolerių įpirkos „Monster Stack“ turnyro antroji diena. Joje kovojo net penki Lietuvos atstovai. Andrius Bielskis ir Matas Cimbolas prasibrovė iki prizų dalybų, tačiau trečios dienos pasiekti nepavyko nė vienam mūsiškiui.
Andrius Bielskis
Andrius Bielskis / Wsop.com nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

„Monster Stack“ turnyro starte žaidėjai gavo po 15 tūkst. žetonų. Tokia gili struktūra priviliojo net 7192 žaidėjus ir penki lietuviai gilios struktūros varžybose prasibrovė į antrąjį etapą. Viso antrąją dieną pasiekė 2060 pokerio entuziastų. Mažiau nei vidurkį į antrą etapą persikėlę Kristijonas Andrulis, Arūnas Sapitavičius ir Aleksandras Rusinovas suklupo dar iki prizų dalybų – 9,7 milijonų prizinis fondas buvo išskirstytas 720 pajėgiausių varžybų dalyvių. Tuo tarpu gan solidžius žetonų kiekius pirmoje dienoje sukaupę Matas Cimbolas ir Andrius Bielskis sėkmingai išgyveno burbulo fazę. Visgi, užsikabinti rimčiau nė vienam mūsiškiui nepavyko. M. Cimbolas suklupo 589 vietoje ir pelnė 3106 dolerius, o A. Bielskis už 439 poziciją laimėjo 3980 dolerių prizą.

Po burbulo sprogimo iš kovos pasitraukė ir mažesniais prizais pasitenkinti buvo priversti ilga laiką dienos pradžioje tarp lyderių žengusi „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Vanessa Selbst, JAV pokerio žvaigždė J.C. Tranas, žaidimo veteranas iš Airijos Andy Blackas ir Rusijos pokerio flagmanas Aleksandras Kravčenko.

Antrai dienai pasibaigus paaiškėjo, kad kovą dėl didžiųjų prizų pratęs 272 žaidėjai, kurių kiek vienas išsaugojo svajones apie WSOP apyrankę ir 1,29 milijono dolerių pagrindinį prizą. Žetonų lyderio pozicijoje įsitaisė serbas Milošas Skrbičius, kuriam pavyko sukaupti net 1,3 milijono žetonų. Viso septynženkles žetonų krūveles į maišelius dienos pabaigoje subėrė aštuoni žaidėjai. Trečiame etape kovą pratęs ir pasaulio čempionas Scotty Nguyenas (495 tūkst. žetonų), „PokerStars Pro“ atstovas iš Indijos Aditya Agarwalis (557 tūkst.), britų pokerio pažiba Simonas Deadmanas (382 tūkst.) bei prieš kelias dienas savo pirmąją WSOP apyrankę laimėjęs Benjaminas Zamani (800 tūkst.).

WSOP naujienas mūsų skiltyje galite rasti kasdien.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius