Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 30

Du lietuviai turnyre Las Vegase susižėrė per 130 tūkstančių dolerių

Puikios žinios iš Las Vegaso. Du Lietuvos pokerio profesionalai įspūdingai pasirodė „Ultimate Goliath Stack“ varžybose, nužengė iki stipriausiųjų trejeto ir susižėrė po penkiaženklį prizą, bendoje sumoje pelnydami net 131 894 dolerius.
Aneris Adomkevičius / pokernews.lt nuotr.
Aneris Adomkevičius / pokernews.lt nuotr.

Šiuo metu pasaulio lošimų sostinėje Las Vegase vykstanti Pasaulio pokerio serija (WSOP) sutraukė dešimtis tūkstančių pokerio entuziastų iš viso pasaulio, tarp kurių kaunasi ir kelios dešimtys Lietuvos atstovų. Šįsyk dviems tautiečiams puikiai susiklostė garsiame „Planet Hollywood“ viešbutyje vykęs „Ultimate Goliath Stack“ turnyras.

600 dolerių įpirkos varžybose viso startavo 1 368 žaidėjai. Gausiame būryje buvo ir bent du lietuviai, kurie šiame turnyre pademonstravo puikius rezultatus ir prasibrovė į prizininkų trejetą. Darius Narmontas suklupo 3 vietoje ir buvo priverstas pasitenkinti bronza bei 55 778 dolerių prizu. Tuo tarpu Aneris Adomkevičius stojo į finalinę dvikovą prieš amerikietį Davida Kluchmaną.

Įveikti varžovo šįsyk nepasisekė, tačiau klaipėdietis pelnė sidabrą ir 76 116 dolerių apdovanojimą. Turnyro nugalėtojas susižėrė 122 713 dolerių.

Beje, turnyro laureatų sąrašuose aptikome ir dar vieną lietuvišką pavardę. 44 vietą bei 2305 dolerių laimėjimą į savo sąskaitą įsirašė po Kanados vėliavą žaidęs Linas Balaišis.

Didžiojo pokerio mūšiai Las Vegase tradiciškai tęsis iki liepos vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius