-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 25

Finišo liniją kirto pokerio turnyrų serija „MicroMillions“: beveik milijonas dolerių atiteko rusams

„PokerStars“ internetinio pokerio kambaryje finišavo žemų įpirkų turnyrų serija „MicroMillions“. Paskelbti šios serijos reitingo lentelės lyderiai, tarp 10 stipriausių serijos žaidėjų pateko ir Lietuvai atstovaujantis pokerio entuziastas. Pagrindiniame turnyre svaiginantį prizą iškovojo argentinietis Andre Coimbra.
Andre Coimbra
Andre Coimbra / PokerStarsblog.com nuotr.

Vienuolika pastarųjų dienų „PokerStars“ internetinio pokerio kambaryje buvo išties vasariškai karšta. Pokerio entuziastai vieną po kito šturmavo žemų įpirkų turnyrų serijos „MicroMillions“ turnyrus.

Iš viso į šimtą serijos turnyrų užsiregistravo daugiau nei milijonas dalyvių. Milžiniškas žaidėjų kiekis lėmė tai, kad „MicroMillions“ turnyrų prizininkai tarpusavyje išsidalino 7 milijonus 966 209 dolerius, beveik 3 milijonais dolerių permušdami „PokerStars“ garantijas šios serijos priziniams fondams. 

Sėkmingiausiai serijos kovos klostėsi kaimyninės Rusijos atstovams. Tiesa, šios šalies pokerio entuziastai buvo ir aktyviausi „MicroMillions“ dalyviai. Net 202 302 žaidėjai iš Rusijos užsiregistravo serijos turnyruose. 130 kartų rusai pasiekė finalinius „MicroMillions“ turnyrų stalus ir 18 kartų iškovojo serijos auksą. 955 250 dolerių iš bendro serijos prizinio fondo atiteko būtent šios šalies atstovams. 

Brazilas pasivadinęs „fabio_bruxo“ tapo sėkmingiausiu šios serijos žaidėju. Jis net 39 kartus „MicroMillions“ turnyruose pasiekė prizines vietas ir sukaupė pakankamai taškų tam, kad užsitikrintų aukščiausią poziciją reitingo lentelėje ir pelnytų įspūdingos vertės „PokerStars“ įsteigtą prizą.

Už nuostabų pasirodymą serijos metu brazilui atiteko 16 000 dolerių vertės pakuotė į 2013 metais vyksiantį „PokerStars Karibų nuotykį“.

Be apdovanojimų neliko ir kiti šaunius pasirodymus serijos metu pademonstravę žaidėjai. 2-10 reitingo lentelės vietas pasidalinusiems „MicroMillions‘ žaidėjams atiteko 1 050 dolerių vertės bilietai Pasaulio internetinio pokerio čempionatą (WCOOP). Tarp pastarųjų ir Lietuvos atstovas. Žaidėjas pseudonimu „in_driuxe“ reitingo lentelėje iškovojo devintąją vietą. 11-100 vietas pasidalinę žaidėjai apdovanoti 215 dolerių vertės WCOOP bilietais. Tarp jų lietuviai „Awrimas“ (28 vieta) ir Dainius Antanaitis (76 vietą). 

Pagrindinis „MicroMillions“ turnyras sutraukė net 65 063 pokerio entuziastus. 22 dolerių įpirkos turnyre buvo sudarytas milžiniškas 1 301 260 dolerių prizinis fondas, kurį išsidalino 8 505 turnyro dalyviai. Mažiausio apdovanojimo suma buvo 52 doleriai, o šio etapo nugalėtojui buvo skirta 166 210 dolerių. Pagrindinio turnyro finalinę akistatą pasiekė Kolumbijai atstovaujantis „cokars“ ir argentinietis „SoyDelGlobo“. Prieš pradėdami lemiamą dvikovą žaidėjai sudarė sandėrį ir pasidalino prizinį fondą pagal tuo metu turimų žetonų kiekį: kolumbiečiui atiteko 130 711 dolerių prizas, Argentos atstovui - 137 218 dolerių. 20 000 papildomų dolerių buvo palikta būsimajam turnyro laimėtojui. Sužaidus vos tris padalinimus paaiškėjo, kad „SoyDelGlobo“ pelno pirmąją vietą po to, kai jo pora keturakių atsilaikė prieš oponento tūzo ir aštuonakės kombinaciją, taigi argentiniečio sąskaita pasipildė dar 20 000 dolerių, o jis pats iškovojo „MicroMillions“ pagrindinio turnyro čempiono titulą. 

Bene ryškiausiai „MicroMillions“ turnyruose švietusi „PokerStars“ žvaigždė buvo „PokerStars Online“ komandos narys, portugalas Andre Coimbra. Šis pokerio profesionalas žaidė visuose serijos turnyruose. Taip, jūs perskaitėte teisingai, A.Coimbra nepraleido nė vieno „MIcroMillions“ etapo. Finišavus serijai internetinio pokerio titanas sakė: „ Miegoti. Vienintelis dalykas apie kurį galiu galvoti šiuo metu yra miegas, tačiau neteigiu, kad pasitaikius galimybei nekartočiau tokio pokerio maratono kai šis. Buvo visai smagu“.

A.Coimbra per 11 serijos dienų žaidė šimte „MicroMillions“ turnyrų. Įtemptas turnyrų grafikas lėmė, kad vienuolikos dienų bėgyje pokerio profesionalas miegojo vos 57 su puse valandos. Iš šimto sužaistų turnyrų dvidešimt viename iš jų A.Coimbra pateko tarp prizininkų. Bendras jo uždarbis „MicroMillions“ serijos turnyruose yra – 431,29 doleris. 

Štai šitaip praūžė jau antroji „MicroMIllions“ serija „PokerStars“ internetinio pokerio kambaryje. Su lietuvių rezultatais jau turėjote galimybę susipažinti ankstesniuose straipsniuose. Nuoširdžiai sveikiname nugalėtojus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius