-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

„Full Tilt“ organizuos IPO gyvų turnyrų seriją Britų salyne

Internetinio pokerio kompanija „Full Tilt“ paskelbė, kad bendradarbiaus su populiaria gyvų turnyrų serija „International Poker Open“ (IPO). Ši serija išsiskiria nedidelėmis įpirkomis ir ypač gausiomis žaidėjų miniomis.
„Full Tilt“ organizuos IPO gyvų turnyrų seriją britų salyne
„Full Tilt“ organizuos IPO gyvų turnyrų seriją britų salyne / calvinair.com
Temos: 1 Pokeris

Pirmojo „Full Tilt IPO“ renginio laukti ilgai nereikės – jau gegužės 22 d. netoli Airijos sostinės Dublino įvyks IPO Brėjaus turnyras, kurio įpirka – 250 eurų.

„Džiaugiamės galėdami susieti „Full Tilt“ vardą su jau sėkminga turnyrų serija. Priimtina įpirka ir dosnios atrankos, kurias siūlome žaidėjams internete, užtikrina puikią gyvo pokerio patirtį, nepriklausomai nuo jų turimo pokerio kapitalo. Praėjusiais metais IPO Dublino pagrindinis turnyras sutraukė net 1600 žaidėjų, kurie suformavo 330 tūkst. eurų prizinį fondą. Mūsų tikslas – dar labiau padidinti šiuos skaičius, skatinant interneto atrankas“, – kalbėjo „Full Tilt“ vykdantysis direktorius Dominicas Mansouras.

„Full Tilt“ kambaryje jau prasidėjo atrankos, kurių įpirkos prasideda vos nuo 25 JAV centų. Be to žaidėjai į gyvą turnyrą gali įsipirkti tiesiai per savo „Full Tilt“ sąskaitą.

„IPO iš stipraus tapo dar stipresniu. Prisidėjus „Full Tilt“ mes tvirtai tikime, kad šiemet turas bus didesnis ir geresnis nei bet kada anksčiau“, – džiaugėsi IPO turnyrų direktorius Stephenas McLeanas.

„Full Tilt IPO“ serija šį sezoną aplankys Korką, Londoną, Njukaslą, Kilarnį ir Limeriką, o jį užbaigti turėtų žaidėjų pamėgtas Dublino etapas. 2016-aisiais planuojama ir dar daugiau turo stotelių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius