-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 04

Ir Antanas Guoga, ir Kristijonas Andrulis iškrito iš Europos pokerio turo „High Roller“ turnyro

Tęsiasi Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) kovos. Johnas Juanda pirmauja tarp 50 000 eurų įpirkos „High Roller“ turnyro finalininkų, o Philas Hellmuthas lyderiauja pagrindinio turnyro finalininkų tarpe. Lietuvių WSOPE kovose nebeliko.
Antanas Guoga
Antanas Guoga
Temos: 1 Antanas Guoga

Didysis 50 000 eurų įpirkos „High Roller“ turnyras

Nė vienas lietuvis neįveikė antrosios didžiojo turnyro dienos. Antanas Guoga itin skaudžiai paliko kovą. Laikydamas porą tūzų flope tautietis pagavo trečiąjį tūzą ir sustūmė visus likusius žetonus, o jam atsakė verslininkas iš Azijos Richardas Yongas, kurio rankose buvo abigalis pirkimas į eilę. Jau turne R.Yongo pirkimas užsidarė ir lietuvis krito į nokautą. Kristijonas Andrulis turnyrą paliko po to, kai jo kišeninės septynakės neatsilaikė prieš Scotto Seiverio tūzą ir valetą. 

Turnyrą tęsia devyni žaidėjai, kurių priešakyje žengia pokerio legenda Johnas Juanda. Artimiausią savo oponentą žetonų lyderis lenkia daugiau nei dvigubai ir šiuo metu jis yra realiausias pretendentas į 1 milijono eurų pagrindinį prizą.

Turnyras Nr.7: 10 450 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio pagrindinis turnyras

WSOPE 2012 pagrindinio turnyro finalinį stalą sudaro aštuoni žaidėjai, o priekyje išdidžiai žengia ne kas kitas, o pokerio legenda ir WSOP rekordininkas Philas Hellmuthas. Tiesa, jis labai nežymiai lenkia Ukrainos atstovą Sergejų Baranovą. Kol Ph.Hellmuthas siekia tryliktosios auksinės apyrankės, finalinę kovą taip pat pasiekė ir “PokerStars Pro” komandos atstovas Jasonas Mercieris, kuris pagal žetonų kiekį užima septintąją poziciją. Pokerio profesionalas iš JAV Josephas Cheongas taip pat kovos finale. Jis startuos laikydamas trečiąją pagal dydį žetonų krūvelę. 

Jau dabar visi aštuoni finalininkai yra užsitikrinę bent 84 672 eurų prizus, o būsimojo čempiono laukia kvapą gniaužiantis 1 022 376 eurų apdovanojimas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius