Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 12

JAV pristatytas dar vienas internetinio pokerio legalizavimo įstatymo projektas

JAV kongresmenas iš Teksaso valstijos federalinei šalies valdžiai pateikė projektą pavadinta „Internetinio pokerio laisvės aktas 2013“. Šio akto tikslas – legalizuoti internetinio pokerio žaidimus visoje JAV teritorijoje.
Internetinis pokeris
Internetinis pokeris / pokerstarsblog.com nuotr.
Joe Bartonas, JAV kongrese atstovaujantis Teksaso valstijos gyventojų interesus, federalinei valdžiai pateikė dokumentą, kuriuo siekiama grąžinti internetinį pokerį į šią valstybę. „Manau, daugelis amerikiečių sutiks, kad pokeris – vienas iš nacionalinių žaidimų. Šis žaidimas turi gilias tradicijas mūsų šalyje ir nusipelno, kad bet kokia jo forma būtų struktūrizuota, apsaugota ir laisvai prieinama kiekvienam žaidėjui“, – kreipimesi į JAV federalinės valdžios atstovus rašė kongresmenas.

Tai jau nepirmas bandymas internetinio pokerio legalizavimo įstatymus tvarkyti federalinių mastu. Anksčiau to paties siekė teisininkas iš Niujorko, tačiau pastangos kol kas nedavė rezultatų. JAV federalinės valdžios atstovai sprendimus dėl internetinio pokerio linkę perleisti atskirų valstijų valdžiai. Iki šiol internetinio pokerio paslaugų tiekimą savo teritorijose atnaujino ir legalizavo Nevados, Naujojo Džersio ir Delavero valstijų savivaldos.

Tačiau J.Bartonas įsitikinęs, kad federaliniu mastu sureguliuoti internetinio pokerio paslaugų tiekimą yra būtina. „Priėmus federalinį įstatymą dėl internetinio pokerio paslaugų tiekimo būtų užtikrinta tokių paslaugų kokybė, žaidėjų saugumas, o svarbiausia, būtų sukurta galimybė bendradarbiauti paslaugos tiekėjams ir valdžios atstovams“.

Atsakymą, ar šis projektas bus svarstomas federalinių lygmeniu, valdininkai turėtų pateikti dar iki vasaros pabaigos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius