Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 22

„Kings of Tallinn“ finale trims lietuviams Fortūna nesišypsojo

Vakar Estijoje sužaistas „Kings of Tallinn“ festivalio 1100 eurų įpirkos pagrindinio turnyro finalas. Jame kovojo net trys lietuviai, tačiau visi jie iš kovos pasitraukė gan anksti, palikdami kovoje dėl titulo šeimininkų atstovus.
„Kings of Tallinn“ turnyro finalininkai
„Kings of Tallinn“ turnyro finalininkai / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Pokeris

140 žaidėjų sudominusiame „Kings of Tallinn“ pagrindiniame turnyre Lietuvos pokerio meistrams sekėsi tikrai puikiai. Keturi mūsiškiai pateko tarp prizininkų ir trys jų vakar sėdo į kovą prie devynviečio finalinio stalo. Deja, finalinėje dienoje lietuviams nesisekė.

Jau vienoje pirmųjų partijų Justas Semaška prarado du trečdalius žetonų, kai su damų pora įvažiavo į Vallo Maidlos tūzus. Netrukus visai sutirpęs Vytautas Špakauskas sustūmė paskutinius žetonus su vynų šešake ir aštuonake. Jam atsakė ne tik Ranno Sootla su karaliumi bei dama, bet ir J. Semaška su tūzu ir valetu. Ant stalo kritę skaičiukai padėjo V. Špakauskui pasitrigubinti. Justas net po pergalės šalutiniame banke šiek tiek smuktelėjo, tačiau netruko pasidvigubinti ir atsitiesti iki 200 tūkst. Visgi, būtent J. Semaška pirmasis atsisveikino su finalu. Jis su tūzu ir karaliumi pralaimėjo monetos metimą prieš Andreso Allsalu šešakes ir baigė pasirodymą 9 vietoje, pelnydamas 3670 eurų prizą. Aštuntas suklupo suomis Tommi Lankinenas.

Likus 7 žaidėjams Artūras Jacikas žengė trečias, o V. Špakauskas netruko įsiveržti į lyderių tarpą, kai laiku gavęs tūzus pasidvigubino iki pusės milijono žetonų. Deja, būtent A. Jacikas buvo kitas žaidėjas, priverstas stotis nuo stalo. Jis didžiuliame banke prieš flopą sudėjo viską su damų pora, tačiau žetonų lyderis Vallo Maidla rado karalius ir nokautavo lietuvį. Mūsiškis pelnė 7 vietos prizą – 5050 eurų.

Į nesėkmių ruožą patekęs V. Špakauskas taip pat sutirpo iki 170 tūkst. žetonų, kuriuos po Jeffo Sarwerio statymų kėlimo sustūmė su dama ir valetu. R. Sootla po jo radęs valetus permušė visais žetonais, o J. Sarweris taip pat neišmetė laikytų tūzo ir karaliaus. Stebuklas neįvyko ir paskutinis lietuvis paliko turnyrą 6 vietoje, pelnydamas 6450 eurų laimėjimą.

Suomiui Roope Tarmi ir suomių kilmės Kanados atstovui J. Sarweriui išvežti taurės iš Estijos nepavyko – jie suklupo atitinkamai penktoje ir trečioje vietose. Tuo tarpu finalinėje dvikovoje R. Sootla įrodė pranašumą prieš V. Maidlą.

„Kings of Tallinn“ pagrindinio turnyro finalo rezultatai:

1. Ranno Sootla (Estija) – €37,730
2. Vallo Maidla (Estija) – €26,065
3. Jeffas Sarweris (Kanada) – €16,470
4. Andresas Allsalu (Estija) – €11,760
5. Roope Tarmi (Suomija) – €9,000
6. Vytautas Špakauskas (Lietuva) – €6,450
7. Artūras Jacikas (Lietuva) – €5,050
8. Tommi Lankinenas (Suomija) – €4,160
9. Justas Semaška (Lietuva) – €3,670

Primename, kad šiame turnyre tarp prizininkų taip pat pateko Paulius Mikėnas, kuris už 11 vietą gavo 2965 eurus.

Pagrindinis turnyras baigėsi, tačiau festivalyje dar vyksta keli šalutiniai turnyrai. Vakar prasidėjo ir 2200 eurų „High Roller“ varžybos, o 60 eurų įpirkos „Win The Button“ turnyre tarp 137 žaidėjų Artūras Randis užėmė 8 vietą ir laimėjo 220 eurų. Apie kitus „Kings of Tallinn“ rezultatus mūsų rubrikoje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius