Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 14

Lietuviai su Vytautu Milbutu priešakyje – Barselonos „Europos pokerio meistrų“ mūšyje

Barselonoje startavo dar vienas pokerio festivalis – „Europos pokerio meistrai“. Šį kartą veiksmą iš Ispanijos mums padeda stebėti vienas iš ten žaidžiančių Lietuvos pokerio profesionalų Vytautas Milbutas.
Vytautas Milbutas
Vytautas Milbutas / www.europeanmastersofpoker.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Pirmadienį į Barselonoje vykstantį „Europos pokerio meistrų“ festivalį (EMOP) išvyko šeši tautiečiai. Iš Kauno atvykę „Begalybės“ komandos nariai Vytautas Milbutas, Paulius Venčkauskas, Tomas Ivoška bei Neividas Biriukovas ketvirtadienį startavo EMOP pagrindinio turnyro 1A dienoje.

Tai didžiausias mūsų tautiečių desantas šioje 1 100 eurų įpirkos pokerio serijoje. Tuo tarpu dar vienas lietuvis Saulius Styga žaidžia prie grynųjų pinigų stalų.

Prieš tris savaites Katalonijos sostinėje viešėjusio Vytauto Milbuto paklausus, ar skiriasi matytas vaizdas nuo „PokerStars“ organizuojamo Europos pokerio turo (EPT), jis atsakė, kad skirtumas radikalus, mat tuo metu turnyro pagrindą sudarė žaidėjai, įveikę kvalifikacinius turnyrus internete bei pokerio profesionalai iš užsienio, tuo tarpu EMOP mūšyje knibždėte knibžda vietinių pokerio žaidėjų. 

Pirmąją turnyro dieną V.Milbutas nesėkmingai sužaidė svarbią partiją. Tą sykį jo laikomos damos atsitrenkė į oponento kišeninius tūzus ir mūsiškis gan smarkiai nukentėjo. Tačiau kaunietis nenuleido rankų ir, žaidimui įsibėgėjus, sugebėjo savo žetonų pilį padidinti iki 62 000 apvaliųjų. Tiesa, po to smuktelėjo ir paskutinį dienos lygį V.Milbutas pradėjo, laikydamas 48 000 žetonų. Tuo tarpu N.Biriukovas į paskutinį 1A dienos etapą žengė turėdamas 48 000 spalvotųjų. Abu žaidėjai įveikė finalinę dienos kliūtį ir pateko į antrąjį turnyro etapą. V.Milbutas pirmosios dienos bėgyje sukaupė 68 100 žetonų, o N.Biriukovo sąskaitoje – 32 000 vienetų turnyro valiutos.

P.Venčkauskas turnyrą palikti buvo priverstas po to, kai jo laikoma tūzo ir dešimtakės kombinacija nesugebėjo atsilaikyti prieš oponento tūzo ir devynakės duetą. Žaidimas nesusiklostė ir T.Ivoškai. Kaip ir kodėl šis žaidėjas paliko kovą žinių neturime. 

Iš viso EMOP 1A dienos metu į mūšį stojo 158 pokerio entuziastai. 58 iš jų įveikė iššūkį ir pateko į antrąją turnyro dieną. Žetonų lyderio pozicijoje po pirmosios dienos kovos įsitaisė airis Roy Brindley. Jo sąskaitoje 163 000 žetonų. 

EMOP pagrindinio turnyro diena 1B startuos jau šiandien, rugsėjo 14 dieną. Jos metu į kovą turėtų stoti dar bent vienas lietuvis – Mindaugas Jonuškis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius