-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 30

Lietuvis Aleksandras Rusinovas triumfavo „Eureka“ šalutiniame turnyre

Dubrovnike finišavo „Eureka“ pokerio turo kovos. Du lietuviai tarp prizininkų pateko pagrindiniame turnyre, o Aleksandras Rusinovas savo trofėjų lentyną papildė „PokerStars“ pikų taure, iškovojęs pergalę vienoje iš šalutinių festivalio kovų.
Nuotraukoje iš kairės – Mantas Bagočius, Edgaras Drozdovas, Aleksandras Rusinovas, Andrius Bielskis, Andrejus Mitsiukas, Ričardas Vymeris, Liutauras Armanavičius.
Nuotraukoje iš kairės – Mantas Bagočius, Edgaras Drozdovas, Aleksandras Rusinovas, Andrius Bielskis, Andrejus Mitsiukas, Ričardas Vymeris, Liutauras Armanavičius. / "Eureka" org. nuotr.

Jurijus Kolesnikovas „Eureka“ pokerio turo Kroatijos etape tapo toliausiai nukeliavusiu Lietuvos atstovu. Tautietis mūšyje išsilaikė dvi dienas ir drauge su dar 11 pokerio entuziastų pasiekė lemtingą, trečiąjį pagrindinio turnyro etapą.

Kova finišo tiesiojoje J.Kolesnikovui klostėsi sunkiai ir mūsiškis tapo pirmąja finalinės festivalio dienos auka. Už iškovotą 12-ą vietą J.Kolesnikovui atiteko 4 215 eurų prizas. 

Iš viso šio „Eureka“ etapo pagrindiniame turnyre startavo 283 žaidėjai. Pasirodymą 1 100 eurų įpirkos kovoje netuščiomis rankomis baigė ir dar keletas lietuvių. Mantas Bagočius ir Kasparas Klezys sėkmingai išgyveno burbulo fazę ir pateko tarp 40 prizininkų. Lietuviai atitinkamai užėmė 36 ir 33 vietas ir pelnė pirmos pakopos prizus – 1 770 eurų.

„Eureka“ čempiono regalijomis šį kartą pasipuošė vengras Achilesas Bozso. Po dviejų žaidėjų prizinio fondo dalybų jam atiteko 59 100 eurų. Antruoju dalybų dalyviu ir vicečempionu tapo šeimininkų atstovas Borisas Kuzmanovicas. Jo prizas – 48 200 eurų.

Tautiečiai, kuriems kova pagrindiniame turnyre baigėsi anksčiau nei norėjosi, nesnaudė ir nepraleido progos savo pokerio įgūdžius išbandyti šalutiniuose festivalio turnyruose. Aleksandras Rusinovas pergalę ir turo organizatoriaus „PokerStars“ trofėjų iškovojo 330 eurų įpirkos „Eureka mini event“ turnyre. Informacija apie tai, kiek varžovų teko įveikti A.Rusinovui ir kokį prizą į namus parsiveš profesionalas, kol kas nėra oficialios informacijos.

„Eureka“ pokerio turo fotografams dalį lietuvių, dalyvavusių festivalyje pavyko įamžinti šventės pabaigai skirto vakarėlio metu. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius