-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 22

Makao pokerio taurės „Raudonojo Drakono“ varžybose triumfavo mongolas

Ar esate ką nors girdėję apie pokerio profesionalus iš Mongolijos? Nesate turbūt todėl, kad iki šiol nė vienas šios valstybės atstovas nėra pademonstravęs jokių solidesnių rezultatų tarptautiniame pokerio ringe. Tačiau Makao pokerio taurės (MPC) „Raudonojo Drakono“ turnyre triumfavo būtent mongolas.
Buyanjargalas Boldas
Buyanjargalas Boldas / pokerstarsblog.com nuotr.

Net 995 pokerio entuziastai Makao startavo 10 tūkst. Honkongo dolerių (HKD) įpirkos „Raudonojo Drakono“ turnyre, kuris vyko „PokerStars Live Makao“ pokerio kambaryje. 117 jų savo vardus į šventės kronikas įrašė kaip prizininkai. Net trys ištvermingiausi mūšio dalyviai pelnė septyniaženklius apdovanojimus.

Australas Victoras Tengas, kinė Percy Yung ir mongolas Buyanjargalas Boldas lemtingu momentu nusprendė dalintis prizinį fondą. Didžiausias pyrago gabalas atiteko daugiausiai patirties turėjusiam ir tuo metu lyderio pozicijoje buvusiam australui. Iki šiol V.Tengas pokerio kovose buvo pelnęs 349 830 JAV dolerių, na o šį kartą jo sąskaitą papildė 1 498 000 HKD. Nepaisant to, kad dalybų metu australas pirmavo, būtent jis tapo pirmąja auka, tęsiant žaidimą dėl titulo.

V.Tengui pasitraukus iš kovos, lemtingoje akistatoje susidūrė kinė ir mongolas. P.Yung iki šiol savo sąskaitoje turėjo kiek daugiau nei 30 tūkst. dolerių, iškovotų įvairiose pokerio varžybose, tuo tarpu B.Boldo žvaigždė tarptautinėje pokerio padangėje sužibo pirmą sykį. Nepaisant patirties skirtumo, mongolas vis tik sugebėjo įveikti savo oponentę ir pelnyti antrą pagal dydį prizą – 1 492 000 HKD. Tuo tarpu P.Yung teko guostis vicečempionės titulu ir 1 159 000 HKD prizu.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius