-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 04

Matas Cimbolas - ant WPT LAPC finalo slenksčio

Matas Cimbolas artėja prie dar vieno įspūdingo rezultato. Pasaulio pokerio turo (WPT) Los Angeles Poker Classic (LAPC) etape pernai iškovojęs $647 tūkstančius Lietuvos pokerio sunkiasvoris vėl yra per žingsnį nuo šių prestižinių varžybų finalo.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.

Vakar jau aprašėme Mato Cimbolo pernykštę sėkmės mėnesio istoriją, kai vaikinas kovo mėnesį pasiekė du didelių gyvų turnyrų finalus ir viso laimėjo per $1,2 milijono. Apie tai jis pasakojo Betsafe pokerio pokalbių laidoje.

Šią savaitę vykstančiame turnyre Matas darsyk žengė giliai ir jau po 3 dienų buvo užsitikrinęs vietą tarp prizininkų, tačiau praėjusią naktį vykusiame etape kovą pratęsė iš 35 pozicijos tarp 39 dalyvių, su vos 13 privalomųjų statymų (BB).

Tačiau 4 diena buvo stebėtinai sėkminga, nors ir tikrai banguota. Jos pabaigoje pašalinęs du oponentus beveik paeiliui M.Cimbolas užsitikrino vietą tarp 11 dalyvių, kurie pratęs kovą 5-ojoje varžybų dienoje šįvakar. Išsamią 4 etapo apžvalgą rasite čia.

Viso WPT LAPC $10,000 įpirkos pagrindinis turnyras šiemet sutraukė 490 žaidėjų. Visi 5 etapo dalyviai jau užsitikrinę po beveik $72 tūkstančius, bet žvilgsniai krypsta į šešiaženkles finalininkų išmokas bei nugalėtojui atidėtą $1 milijoną.

Mato pasirodymą 5-ojoje dienoje apžvelgsime rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius