-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 07

„One Drop“ ir WSOP bendradarbiavimas labdarai garantavo 5 milijonus dolerių

Dar prieš prasidedant Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovoms šventės organizatoriai planavo, kad bent penki milijonai dolerių šiemet pasieks labdaros organizacijos „One Drop“ sąskaitą. Planas ne tik pasitvirtino bet ir buvo gerokai viršytas.
WSOP kortos
WSOP kortos / Danny Maxwello nuotr,
Temos: 2 Labdara Pokeris

Net trys WSOP metu vykę turnyrai buvo skirti „One Drop“ paremti. „Big One for One Drop“, „Little One for One Drop“ ir „All in for One Drop“ kovų dalyviai dalį įpirkos savanoriškai aukojo fondui, kurio prioritetas yra pasirūpinti, kad niekur pasaulyje netrūktų geriamo gėlo vandens. WSOP pasibaigus ir suvedus bendrus rezultatus paaiškėjo, kad iš viso net 5 273 047 doleriai geros valios pokerio žaidėjų ir WSOP organizatorių dėka šiemet pasiekė „One Drop“ sąskaitą. 

Didžiausią aukų dalį fondui sugeneravo „Big One For One Drop“ dalyviai. Milijono dolerių įpirkos turnyro žaidėjai labdarai skyrė 4 666 662 dolerius. „Little One for One Drop“ mūšio metu paaukota 499 056 doleriai, o „All in for One Drop“ surinkti 107 329 doleriai. 

Tai jau treti metai, kuomet WSOP bendradarbiauja su „One Drop“ fondu. Viskas prasidėjo dar 2012-aisiais, kuomet pirmą sykį buvo surengtas „Big One for One Drop“. Nuo to laiko fondo sąskaitą WSOP dėka pasiekė net 12 205 089 doleriai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius