Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 11

Pasaulio internetinio pokerio čempionate lietuviui kelią link didžiųjų prizų užkirto skaudi nesėkmė

Pasaulio internetinio pokerio čempionate (WCOOP) dar keli mūsiškiai įrašė savo slapyvardžius į prizininkų sąrašą. Finišo tiesiojoje klupo pokerio princesė Liv Boeree, Danielis Negreanu pasimetė tarp 169 antrosios 23-ojo WCOOP turnyro dienos dalyvių. Nepasisekė ir lietuviui Stanislovui Kavoliūnui, kuriam dėl didžiųjų prizų pakovoti sutrukdė nusisukusi Fortūna.
Stanislovas Kavoliūnas
Stanislovas Kavoliūnas / "PokerNews" nuotr.

Turnyras Nr.21: 215 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyras

Stanislovas Kavoliūnas antrąją šio WCOOP etapo dieną pradėjęs 57 pozicijoje pagal žetonų kiekį, dienos pradžioje laikėsi ir netgi sugebėjo pakilti į lyderių dešimtuką. Tačiau likus apie 25 žaidėjams laikydamas tūzą ir karalių, jis pralaimėjo didžiulį banką oponentui, kurio rankose buvo tūzo ir damos kombinacija, ir likęs su nedaug žetonų netrukus buvo priverstas trauktis iš kovos. Šilutiškis finišavo 22 ir pelnė 3 833 dolerių prizą.

Šio etapo laurais pasipuošė vengras pasivadinęs „mrw8419“. Už puikų pasirodymą jam atiteko 164 619 dolerių prizas. Tiesa didžiausias prizas 190 091 po keturių žaidėjų banko dalybų atiteko būtent mūsiškį minėtame pavadinime nuskriaudusiam „Mr.Bittar“ iš Brazilijos, tačiau šis žaidėjas finišavo ketvirtas pelnydamas didžiausią prizą bet ne titulą.

Turnyras Nr.22: 10 300 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio „High Roller“ turnyras

Tarp 31 žaidėjo, pasiekusio antrąją šio aukštos įpirkos turnyro dieną, nepralenkiamas įrodė esąs amerikietis Darrenas Eliasas. Jis ir susižėrė 574 695 dolerių apdovanojimą.  Antras liko po Kanados vėliava turnyre kovojęs žaidėjas „Shh00kem“ slapyvardžiu – jis iškovojo 430 650 dolerių. Garbinga trečioji vieta ir 326 700 dolerių atiteko Rumunijos atstovui „nandor82“. Įdomu tai, kad žaidime likus trims žaidėjams būsimasis nugalėtojas išsyk pasakė, jog net nesvarstys prizų dalybų galimybės, nors tuo metu turėjo mažiausiai žetonų.

Prie šio turnyro finalinio stalo taip pat kovėsi tokios pokerio žvaigždės, kai australas Jonathanas Karamalikis bei amerikietis Chrisas Oliveris, tačiau jiems teko sudėti ginklus dar finišo tiesiosios pradžioje, pasitenkinant kiek kuklesniais laimėjimais.

Turnyras Nr.23: 700 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyras

Tarp 169 žaidėjų, įveikusių pirmąją šio WCOOP etapo dieną, lietuvių nebuvo. O tarp antrąją dieną pasiekusių žaidėjų nenugalimas įrodė esąs rusas „hronik81“. Po penkių žaidėjų banko dalybų jam atiteko 220 664 dolerių prizas. Tačiau kaip ir anksčiau minėtame turnyre pirmoji vieta po dalybų nebūtinai reiškia didžiausią apdovanojimą. Vengras „Vzsolt800“ finišavęs ketvirtas pelnė 221 851 dolerio prizą.

Artėjant šio turnyro finalui pokerio bendruomenės akys buvo nukreiptos į vieną ryškiausių pasaulio žvaigždžių – „PokerStars Pro“ komandos narį Danielį Negreanu. Kanadietis likus apie 30 žaidėjų užtikrintai žygiavo lyderių penketuke. Tačiau tuomet pokerio ambasadorius prarado du trečdalius žetonų, kai su tūzu bei karaliumi atsitrenkė į oponento tūzų porą ir netrukus baigė pasirodymą 27 vietoje, pasitenkindamas apie 6 tūkst. dolerių laimėjimu.

Turnyras Nr.24: 215 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio keturviečių stalų turnyras

2 784 pokerio entuziastai, sumokėję 215 dolerių įpirką, suformavo 556 800 dolerių prizinį fondą, kurį pasidalino 360 ištvermingiausių etapo dalyvių. Lietuvos žaidėjams tarp prizininkų šįsyk pakliūti nepavyko. Įdomu tai, kad labai netoli didžiųjų prizų turnyrą palikti teko Pokerio princesei Liv Boeree, atstovaujančiai „PokerStars Pro“ komandai. Ji finišavo 10 ir pelnė 4 699 dolerių prizą.

Ukrainietis „Artem205“ iškovojo bronzą ir 28 574 dolerių prizą, tačiau šis laimėjimas gan kuklus, lyginant su 130 tūkst. dolerių, kuriuos jis pelnė už 6 vietą prieš tai minėtame WCOOP „High Roller“ turnyre. Na, o finalinėje dvikovoje susikovė austras „majus26“ ir Norvegijos atstovas „noh65“. Norvegui teko pripažinti priešininko pranašumą – jam atiteko 49 293 doleriai. Tuo tarpu jo oponentas iš Austrijos savo pokerio kapitalą papildė 81 015 dolerių.

Turnyras Nr.25: 320 dolerių įpirkos 7 kortų Stud pokerio turnyras

381 Stud pokerio gerbėjas susirinko šiame turnyre. 114 300 dolerių prizinį fondą pasidalino 48 etapo dalyviai.  Nei Dainiui Antanaičiui nei tautiečiui, pasivadinusiam „Papartis88“, šį sykį nepavyko pasiekti prizinių vietų ir jie paliko turnyrą vidurinėje žaidimo fazėje.

Auksu pasidabino norvegas slapyvardžiu „osten“, kuriam atiteko 22 002 dolerių prizas ir WCOOP trofejus.

Turnyras Nr.26: 215 dolerių įpirkos banko limito Omaha pokerio Turbo turnyras su vienu atsipirkimu ir pasipildymu

1 223 Omaha pokerio entuziastai dalyvavo šiame turnyre. 858 atsipirkimai ir 328 pasipildymai prizinį fondą išpūtė iki 481 800 dolerių. Šia gražią sumą pasidalino 153 stipriausi turnyro žaidėjai.

Mūsiškių tarpe nepralenkiamas šį kartą buvo „obg02“, kuris iškovojo 33 vietą ir savo sąskaitą papildė 1 782 doleriais. Kiek anksčiau turnyrą paliko „Papartis88“. Už 72 vietą jam atiteko 1 204 dolerių prizas. Tarp daugiau nei tūkstanti dolerių šiame turnyre iškovojusių žaidėjų ir „Bambeklis“, kuris finišavo 97 ir laimėjo 1 011 dolerių prizą.

Tiek šiai dienai žinių iš WCOOP. Su šviežiausiomis naujienomis grįšime jau ryt.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius