-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 11

Pasaulio pokerio čempionato finalas prasidėjo – Markas Newhouse'as neišsklaidė prakeiksmo

Las Vegase sužaista pirmoji Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro finalo diena. Jos metu finišo liniją kirto pirmieji keturi žaidėjai, tarp kurių ir devintosios vietos prakeiksmo taip ir neįveikęs Markas Newhouse.
Markas Newhouse'as
Markas Newhouse'as / Neilo Stoddarto nuotr.

Lapkričio dešimtąją Las Vegase startavo WSOP pagrindinio turnyro finalas. Devyni ištvermingiausi žaidėjai užėmė vietas prie stalo su viltimi pelnyti 10 milijonų ir pasaulio čempiono vardą.

Tarp jų startavo ir antrus metus iš eilės čia besilankantis amerikietis M.Newhouse'as. Praėjusių metų čempionate vyrukas iškovojo devintąją vietą, šiemet finalą jis pasiekė kaip vienas iš žetonų lyderių ir buvo vadinamas favoritu. Jo rankose buvo ketvirta pagal dydį žetonų krūvelė. Tačiau kovai prasidėjus amerikiečiui teko karčiai nusivilti. Po nesėkmių serijos jis vėl tapo pirmąja auka ir finišo liniją kirtęs devintoje vietoje savo sąskaitą papildė 730 725 doleriais. 

Netrukus po M.Newhouse pasirodymą užbaigė ir brazilas Bruno Politano. Aštuntoji vieta pokerio meistrui garantavo 947 077 dolerius. Tuo tarpu septintoje vietoje suklupęs amerikietis Danas Sindelaras tapo pirmuoju turnyro milijonieriumi. Jam įteiktas 1 235 862 dolerių apdovanojimas. Europos pokerio turo (EPT) prizininkas iš Ispanijos Andoni Larrabe tapo paskutine dienos auka ir pasitraukęs šeštoje vietoje susižėrė 1 622 080 dolerių.

Likęs žaidėjų penketukas patraukė ilsėtis. Kiekvienas jų jau šiuo metu užsitikrinęs bent 2 143 174 dolerių prizą. Kaip jau minėjome šių metų WSOP čempionui atiteks įspūdinga 10-ies milijonų dolerių suma. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius