Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 05

Pasaulio pokerio seriją pergale pradėjo pokerio žvaigždžių pora

Las Vegase prasidėjo Pasaulio pokerio serija (WSOP). Svarbiausiame metų pokerio turnyrų maratone jau nuo pirmųjų turnyrų šėlsta žaidimo žvaigždės. Pokerio princese tituluojama Liv Boeree ir jos mylimasis, pokerio sunkiasvoris Igoris Kurganovas, auksines WSOP apyrankes pelnė komandiniame turnyre. 
Liv Boeree ir Igoris Kurganovas / wsop.com nuotr.
Liv Boeree ir Igoris Kurganovas / wsop.com nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

Vos prasidėjus WSOP auksinių apyrankių medžioklei pokerio profesionalai ir mėgėjai iš viso pasaulio kortas sukryžiavo komandiniame turnyre. Žaisti ranka į ranką čia stojo ir britė L.Boeree bei jos mylimasis, Vokietijos rusas I.Kurganovas. Duetų pasirodymuose iš viso kovojo 51 žaidėjas, tačiau nė vieną jų neprilygo minėtai saldžiajai porelei, kuri ir pelnė išsvajotuosius trofėjus, o 10 000 dolerių įpirką į šį turnyrą pavertė dviem prizais po 136 000 dolerių.

„Negaliu patikėti, kad rankose laikau WSOP apyrankę. Aš taip senai apie tai svajojau. Ačiū Igoriui – be jo tai būtų neįmanoma“, – pasibaigus kovai savo „Twitter“ puslapyje rašė L.Boeree.

Antrąją vietą šiame turnyre iškovojo amerikiečių pora Ankushas Mandavia ir Joe Kuetheris (po 84 662 doleriai), trečioje pozicijoje liko Danielio Negreanu vedama trijulė, kurios sudėtyje buvo ir Davidas Benyamine'as bei Markas Gregorichas.

Kol kas WSOP mūšiai tik prasideda. Sužaidus 4 turnyrus į kovas užsiregistravusių ar prizus pelniusių žaidėjų sąrašuose Lietuvos atstovų nematyti, tačiau šiemet Las Vegase tikimės sulaukti bent keleto mūsiškių pasirodymų.

Viso šių metų WSOP ringe bus sužaisti net 74 turnyrai. Šventė tęsis iki pat liepos 13 dienos, o pagrindinio turnyro finalas, kuriame paaiškės naujasis pasaulio čempionas, bu žaidžiamas ateinantį rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius