-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 05

Paulius Venčkauskas iškovojo „Rozvadov Cup“ sidabrą ir 20 tūkstančių eurų

Čekijos Rozvadovo miestelyje vykstančioje „Eureka“ pokerio turo fiestoje baigėsi „Rozvadov Cup“ varžybos. Du mūsiškiai čia žengė giliai ir Paulius Venčkauskas iškovojo net 60 įpirkų dydžio prizą.
Paulius Venckauskas / LSPF nuotr.
Paulius Venckauskas / LSPF nuotr.
Temos: 1 Pokeris

330 eurų įpirkos „Rozvadov Cup“ turnyras pritraukė 405 žaidėjus, kurie viso įsipirko 479 kartus, tad priziniame fonde atsidūrė virš 139 tūkstančių eurų. Turnyre startavo keturi lietuviai, du mūsiškiai pasinaudojo pakartotinio įsipirkimo galimybėmis. 

Vakar į lemiamą varžybų dieną grįžę 73 žaidėjai jau buvo užsitikrinę bent minimalius prizus. Tarp jų buvo ir trys Lietuvos atstovai. Vos 21 tūkst. žetonų į 2 etapą persikėlęs Neividas Biriukovas krito vienas pirmųjų (72 vieta) ir apsiribojo 530 eurų laimėjimu. Su 74 500 žetonų startavęs Aurelijus Genevičius viršijo lūkesčius, bet buvo priverstas sudėti ginklus 27 vietoje, už kurią pelnė 920 eurų.

Tuo tarpu su 53 tūkst. turnyro valiutos (2 dienos starte tai buvo maždaug pusė vidurkio) startavęs Paulius Venčkauskas atrado sėkmės receptą ir prasibrovė iki pat finalinio stalo. Lietuvis jį pasiekė kaip vienas autsaiderių, bet netruko pasidvigubinti ir perimti iniciatyvą. Likus 3 žaidėjams buvo nutarta aptarti dalybų galimybę ir jas kaunietis pradėjo iš lyderio pozicijos. Sutarus dėl didžiųjų prizų išskirstymo mūsiškiui atiteko didžiausia 19 873 eurų suma, o dar 5500 eurų buvo palikti būsimam nugalėtojui. 

Deja, finišas nesusiklostė taip, kaip norėtųsi. P. Venčkauskas papasakojo, kad toliau tiesiog negavo žaidžiamų kortų kombinacijų. Žetonų persvaros užteko pasiekti lemtingą dvikovą, bet ten lietuvis buvo priverstas pripažinti šeimininkų atstovo Jaroslavo Peterio pranašumą. Paskutiniame padalinime varžovas su penkakių pora atsilaikė prieš mūsiškio AT.

„Rozvadov Cup“ finalo rezultatai:
1. Jaroslavas Peteris (Čekija) – €21,840
2. Paulius Venčkauskas (Lietuva) – €19,873
3. Patrickas Eickhoffas (Vokietija) – €13,157
4. Martinas Mečiaras (Slovakija) – €9,560
5. Kai'us Kresovičas (Vokietija) – €7,510
6. Stephanas Schauble (Vokietija) – €5,870
7. Rouco Rodriguezas (Ispanijas) – €4,420
8. Johnas Laurence'as Kiernanas (Vokietija) – €3,080
9. Huseynas Erbay'us (Vokietija) – €2,439

Vakar taip pat prasidėjo „Eureka“ pagrindinis turnyras, kuriame tikimės išvysti ir daugelį lietuvių. Daugiau informacijos apie įvykius Rozvadove galite rasti mūsų „Facebook“ paskyroje, o išsamią pagrindinio turnyro starto apžvalgą pakviesime skaityti pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius