-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 17

„PokerStars“ 2011-ieji: birželį „PokerStars Pro“ komandos nariai siautėjo Pasaulio pokerio serijoje

Jau ne pirmus metus „PokerStars“ yra didžiausias pokerio rinkos gigantas, tad nenuostabu, jog daugelis svarbiausių pokerio pasaulio įvykių sukasi būtent apie šią kompaniją ir jai atstovaujančius geriausius pasaulio žaidėjus. 2011-ieji metai buvo išties įsimintini ir artimiausiomis dienomis mes po truputį apžvelgsime svarbiausias „PokerStars“ 2011 metų akimirkas.
ElkY
Andre Akkari / pokerstarsblog.com nuotr.

BIRŽELIS

Humberto Brenesas 60 kartą pasiekė WSOP prizines vietas

„PokerStars Pro“ komandos narys kostarikietis Humberto Brenesas atšventė 60-metį ir jį pažymėjo įspūdingu rezultatu – 60-ąjį kartą pasiekė Pasaulio pokerio serijos (WSOP) turnyrų prizines vietas. Nenuostabu, kad daugelis birželio įvykių buvo susiję su Las Vegase startavusiu svarbiausiu pokerio metų renginiu.

Eugene Katchalovas laimėjo savo pirmą WSOP apyrankę

Neseniai „PokerStars Pro“ komandos gretas papildęs JAV ukrainietis Eugene Katchalovas darsyk įrodė, kad tokia garbė jam suteikta ne veltui. Jis buvo nesustabdomas WSOP 7 kortų Stud pokerio turnyre, laimėjo prestižinę auksinę apyrankę ir 122 tūkst. JAV dolerių.

VIDEO: Eugene Katchalov Discusses His 2011 Success

„PokerStars“ ir žaidėjai ištiesė pagalbos ranką Japonijai

Pokerio bendruomenė neliko abejinga Japonijai, kurią nusiaubė didžiulis cunamis. „PokerStars“ ir šio kambario žaidėjai stichinės nelaimės nusiaubtai šaliai paaukojo beveik pusę milijono JAV dolerių.

Chrisas Moneymakeris vėl įveikė Samą Farhą

2011 m. WSOP metu įvyko legendinių dvikovų peržaidimai, kurie buvo plačiai nušviesti ESPN televizijos eteryje. 2003 metų WSOP pagrindinio turnyro finalinės dvikovos atkartojime „PokerStars Pro” Chrisas Moneymakeris darsyk palaužė Samą Farhą, išsaugodamas istorinį rezultatą.

ElkY iškovojo „Trigubą Karūną“

Pokerio pasaulyje „Trigubos Karūnos“ savininkais vadinami žaidėjai, kurie savo dosjė turi Europos pokerio turo (EPT), Pasaulio pokerio turo (WPT) ir WSOP čempionų titulus. Nesunku nuspėti, kad tokių žaidėjų yra vos keletas ir „PokerStars Pro“ Bertrandas „ElkY“ Grospellieris birželį papildė „Trigubos Karūnos“ klubą, kai prie jau turimų EPT ir WPT titulų pridėjo auksinę WSOP apyrankę, iškovotą 7 kortų Stud pokerio Čempionate.

pokerstarsblog.com nuotr./ElkY
pokerstarsblog.com nuotr./ElkY

Viktoras Blomas laimi eilinį „Superžvaigždės atskleidimo“ mačą

Padaręs nedidelę pertrauką švedas Viktoras „Isildur1“ Blomas pratęsė „Superžvaigždės atskleidimo“ akcijos kovas. Šįsyk jo priešininku buvo Rui Cao ir per mažiau nei 2300 partijų švedas susirinko visus dvikovai oponento skirtus 150 tūkst. dolerių.

Brazilijoje buvo įkurtas naujas pokerio turas

Lotynų Amerikos pokerio turo (LAPT) stotelės Brazilijoje buvo itin populiarios, tad „PokerStars“ nusprendė įkurti naują pokerio seriją – Brazilijos pokerio turą.

Spenceris Cossette nemokamai gauna antrą „Porsche“

pokerstarsblog.com nuotr./Spenceris Cossette nemokamai gauna antrą Porsche
pokerstarsblog.com nuotr./Spenceris Cossette nemokamai gauna antrą “Porsche”

„PokerStars“ savo žaidėjams už sumokėtus kambario mokesčius skiria FPP taškus ir už juos galima įsigyti įvairiausių daiktų „PokerStars“ parduotuvėje. Pats brangiausias pirkinys – „Porsche Cayman“ automobilis ir Spenceris Cossette buvo vienas pirmųjų, kuris FPP taškus išleido būtent jam. Tačiau ties tuo sustoti jis neketino – antrąsyk prikaupęs reikalingą kiekį taškų jis tapo pirmuoju, iš šios parduotuvės nemokamai gavusiu antrąjį identišką „Porsche“.

Jasonas Mercieris laimėjo antrą WSOP apyrankę

„PokerStars Pro“ komandos narys ir pokerio superžvaigždė Jasonas Mercieris toliau demonstravo stulbinantį talentą ir iškovojo savo antrąją WSOP apyrankę. Pergalė šešiaviečių stalų banko limito Omahos turnyre jam pelnė 619 tūkst. dolerių.

TV šou „Big Game“  pradėjo antrąjį sezoną

Po sėkmingo debiutinio sezono televizijos šou „PokerStars Big Game“ vėl grįžo į ekranus antrajam sezonui.

WSOP apyranke pasidabino ir Andre Akkari

pokerstarsblog.com nuotr./Andre Akkari
pokerstarsblog.com nuotr./Andre Akkari

„PokerStars Pro“ komandos narys brazilas Andre Akkari pagaliau įgyvendino savo seną svajonę – iškovojo WSOP auksinę apyrankę. 1500 dolerių įpirkos beribio Holdem turnyre jis įveikė net 2856 priešininkus ir laimėjo 675 tūkst. dolerių.

Tokie buvo svarbiausi 2011 m. birželio įvykiai, susiję su pokerio rinkos gigantu „PokerStars”. Netrukus papasakosime ir apie svarbiausias kitų mėnesių akimirkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius