-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 11

„PokerStars“ ir Kinijos hiphopo krikštatėvis pristatė pokerio žaidėjams skirtos dainos vaizdo klipą

Kompanija „PokerStars“ vėl bendradarbiauja su muzikos pramonės atstovais. Dešimtojo Europos pokerio turo (EPT) sezono proga dainą „Ride on the river“, kurioje trumpai pasakojama visa EPT istorija, jiems įrašė reperis Nickas Java. Šį kartą „PokerStars“ bendradarbiauja su Kinijos hiphopo krikštatėviu vadinamu MC HotDog.
MC_HotDog
MC_HotDog / Kennetho Limo nuotr.
Temos: 2 Hiphopas Pokeris

Vienas geriausiai apmokamų Azijos artistų MC HotDog neseniai pristatė naują vaizdo klipą dainai „PokerStar“. Su kompanijos „PokerStars“ pagalba susukto klipo pristatymą lydi ir specialiai šiai progai organizuojama internetinių pokerio turnyrų serija, kurios nugalėtojas turės galimybę varžytis Makao taurės „Raudonojo drakono“ turnyre. Tiesa, ši serija skirta išskirtinai Taivanio gyventojams.

Tačiau dainos „PokerStar“ vaizdo klipu mėgautis gali kiekvienas neabejingas pokeriui ir hiphopo stiliaus muzikai. Vos per dvi pirmąsias paras „Youtube“ svetainėje klipas peržiūrėtas daugiau nei 18 tūkstančių kartų.

VIDEO: MC HotDog-Poker Star (官方完整版MV)(HD)

Pokeriui neabejingas ir pats dainos atlikėjas. „PokerStars“ kambaryje slapyvardžiu „mc_hotdog“ žaidžiantis 36-erių metų atlikėjas tikina besimėgaujantis pokeriu kiekvieną laisvą akimirką: „Internetinis pokeris mane žavi tuo, kad žaisti galiu bet kada ir bet kur. Nesvarbu ar ilsiuosi namuose, ar keliauju iš vieno koncerto į kitą“.

MC HotDog ne sykį yra dalyvavęs ir tarptautinėse gyvo pokerio varžybose. Tiesa, čia jam iki šiol nepavyko pasižymėti.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius