Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 11

„PokerStars“ kambaryje prasidėjo didžiausias pirmojo pusmečio festivalis SCOOP

Vos prieš kelias dienas baigėsi Europos pokerio turo (EPT) Didysis finalas Monte Karle, tačiau pokerio profesionalai ilsėtis neturi kada. Gegužės 10 d. sekmadienį jie pradėjo dvi savaites truksiantį Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) maratoną. Po pirmos festivalio dienos keli lietuviai prasibrovė į antrąsias dienas.
SCOOP / PokerStars.net nuotr.
SCOOP / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

SCOOP festivalis išsiskiria tuo, kad kiekvienos varžybos išskiriamos į tris atskirus turnyrus, tad kiekvienas pokerio entuziastas gali pasirinkti sau priimtiniausią įpirką. Dalyvavimas žemų įpirkų turnyruose paprastai kainuoja kelis ar keliolika dolerių, vidutiniuose – kelis šimtus, o brangiausių SCOOP turnyrų įpirkos paprastai skaičiuojamos tūkstančiais. Bendras serijos garantuotas prizinis fondas yra 40 milijonų dolerių, tačiau jau festivalio startas parodė, kad garantija bus stipriai viršyta. Daugelis vakar vakare prasidėjusių turnyrų buvo numatyti dviems dienoms, tad didieji prizai dar nepradėti dalinti.

SCOOP-01-H 1050 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre dalyvavo 1154 žaidėjai, bet antrą dieną pasiekė tik dešimt jų. Lietuviams antro etapo pasiekti nepavyko. Sėkmingiausiai tarp mūsiškių pasirodė „Merceko“, kuris suklupo 92 vietoje ir pelnė 2423 dolerių laimėjimą. Tarp prizininkų pateko ir „bebaimis777“, kuriam už 124 vietą atiteko 2077 doleriai.

Kol kas didžiausios lietuvių viltys sudėtos į SCOOP-02-H turnyrą, kuriame 2100 dolerių įpirką paklojo 930 pokerio meistrų. Antrąją dieną pasiekė 31 žaidėjas ir „LaurisL91“ žengia septintas, turėdamas beveik dvigubą vidurkį. „Progressive Super Knockout“ formatas mūsiškiui taip pat jau užtikrino 7,5 tūkst. dolerių už pašalintus oponentus, tačiau akys krypsta ne tik į galimai gerokai didesnes premijas, bet ir itin solidžius prizus: nugalėtojas pelnys beveik 164 tūkst. dolerių, net 12 žaidėjų susižers bent penkiaženklius prizus. Turnyro antroji diena prasideda nuo 18:00, tad galite stebėti veiksmą „PokerStars“ turnyrų paieškoje šias varžybas susiradę pagal kodą 1182218290.

SCOOP-03-M turnyras vakar pakeitė „Sunday Million“. 215 dolerių startinį mokestį jame paklojo 7580 žaidėjų ir tarp 77 pasiekusių antrąją dieną yra ir mūsiškis „Vampyras84“, kuris su 596 tūkst. žetonų užima 51-ąją vietą. Beje, priešpaskutine pirmos turnyro dienos auka tapo kitas lietuvis „Genyss13“, kuriam 79 pozicija garantavo 1956 dolerių prizą. Šis turnyras bus pratęstas pusę 10 vakaro Lietuvos laiku. Jo nugalėtojas pelnys net 230 tūkst. dolerių.

Tuo pat metu bus pratęsta ir SCOOP-03-H 2100 dolerių įpirkos turnyro eiga. Čia iš 986 žaidėjų dabar likę 45 ir lietuvis „geduzask“ taip pat taikosi į didžiuosius prizus. 313 590 žetonų jam užtikrino 7 poziciją antros dienos starte. Turnyro priziniame fonde yra beveik du milijonai dolerių. Keturi stipriausi žaidėjai gaus šešiaženklius prizus, o nugalėtojas pelnys net 355 tūkst. dolerių laimėjimą.

SCOOP naujienas mūsų skiltyje sekite iki pat serijos finišo gegužės 25 dieną.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius