Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 20

„PokerStars Live“ skyrių palieka garsus turnyrų vadovas Edgaras Stuchly

Pokerio bendruomenę pasiekė naujienos, kad „PokerStars Live“ komandą palieką ilgametis turnyrų organizatorius ir direktorius Edgaras Stuchly.  Nei „PokerStars“, nei pats E.Stuchly tokio sprendimo priežasčių kol kas nekomentuoja.
Edgaras Stuchly / pokerstars.net nuotr.
Edgaras Stuchly / pokerstars.net nuotr.

Už gyvus renginius atsakingam „PokerStars“ departamentui E.Stuchly vadovavo nuo 2011 metų. Per šį laikotarpį jis ne sykį buvo įvertintas aukščiausio laipsnio apdovanojimais už Europos pokerio turo (EPT) festivalius. Tačiau E.Stuchly karjera „PokerStars“ pasiekė finišą.

Prieš keletą dienų oficialiai paskelbta apie jo pasitraukimą iš pareigų. Nei „PokerStars“, nei E.Stuchly, kol kas nekomentuoja tokio sprendimo priežasčių, tačiau internautai skuba spėlioti, kad išsiskyrė korporacijų vadovų ir įvertinto pokerio turnyrų direktoriaus požiūriai.

Metų pradžioje E.Stuchly viešai kalbėjo apie tai, kad jo manymu organizuojant gyvo pokerio festivalius svarbiausia yra kokybė, o ne švenčių kiekis, tuo tarpu oficiali „PokerStars“ vadovų pozicija yra užtikrinti pakankamai veiksmo ir įspūdžių pokerio aistruoliams visame pasaulyje.

Priėmus sprendimą nutraukti EPT festivalių seriją, o vietoje jos pristatyti du naujus turus - „PokerStars Championship“ ir „PokerStars Festival“, - festivalių tvarkaraštis išsiplėtė tiek kiekybiškai, tiek geografiškai. Pasak užsienio pokerio apžvalgininkų tai galėjo tapti E.Stuchly pasitraukimo priežastimi.

Kol kas neskelbiama informacija ir apie tai, kas užims E.Stuchly vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius