Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 17

„PokerStars“ pelnė laurus internetinio marketingo ir inovacijų apdovanojimuose

Vakar Londone įvyko EGR Internetinio marketingo ir inovacijų apdovanojimai. Internetinio pokerio gigantas „PokerStars“ buvo apdovanotas dviejose kategorijose.
PokerStars
PokerStars / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Londone vykusioje EGR apdovanojimų ceremonijoje buvo pagerbti daugelis svarbiausių internetinės žaidimų industrijos pirmųnų. Du svarbius apdovanojimus laimėjo virtualaus pokerio rinkos lyderis „PokerStars“. Kompanija pripažinta geriausiu metų internetinių žaidimų prekės ženklu, o taip pat pelnė ir prizą už geriausią mobiliąją aplikaciją planšetėms.

„Mūsų raudonas vynas žaidėjams ir toliau išlieka kokybės ir patikimumo simboliu. Praėjusiais metais jis išliko žaidėjų pasirenkamu prekės ženklu, o mūsų kompanijos pozicijos buvo aiškiai pristatomos pokerio mylėtojams visame pasaulyje. Mes didžiuojamės ir esame dėkingi už tai, kad mūsų pastangos buvo įvertintos šiuose apdovanojimuose“, – atsiimdamas prizą kalbėjo „PokerStars“ kūrybos direktorius Chrisas Herdas.

„PokerStars“ taip pat buvo tarp finalininkų Mobilios inovacijos, Pokerio inovacijos ir Pokerio marketingo kompanijos nominacijose. Praėjusį lapkritį EGR apdovanojimuose „PokerStars“ laimėjo metų pokerio operatoriaus ir mobiliojo pokerio operatoriaus nominacijas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius