Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 13

Rusijos pokerio žaidėjai nesnaudžia: Pasaulio pokerio ture Venecijoje triumfavo Rinatas Bogdanovas

Praėjusios savaitės pabaigoje Venecijoje finišavo Pasaulio pokerio turo (WPT) Venecijos „Grand Prix“ pagrindinis turnyras. Šis turnyras tapo rekordiniu, tačiau neigiama prasme – į jį užsiregistravę vos 155 žaidėjai suformavo mažiausią WPT istorijoje prizinį fondą.
Rinatas Bogdanovas
Rinatas Bogdanovas / partypoker.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Šeši žaidėjai prasibrovė iki finalinio stalo, kur išsidalino pagrindinę prizinio fondo dalį. Nugalėtojui atiteko beveik 230 tūkst. eurų prizas. Finalinio stalo kovą iš lyderio pozicijos pradėjo šeimininkų atstovas Andrea Dato, kuris atsinešė beveik 1,6 milijono žetonų. Antras žengė danas Simonas Ravnsbaekas, o trečias – rusas Rinatas Bogdanovas. Abu šie žaidėjai turėjo beveik netoli milijono žetonų. Dar trys Italijos žaidėjai kovą pradėjo kaip autsaideriai.

Prireikė beveik dviejų valandų, kol iš kovos pasitraukė pirmasis žaidėjas ir šeštos vietos laimėtoju tapo Andrea Carini, kuriam atiteko 32 tūkst. eurų prizas. Dar po valandos 5 pozicijoje atsisveikino Gianluca Trebbi, laimėjęs beveik 43 tūkst. eurų.

Itin vingiuotas prie finalinio stalo buvo S.Ravnsbaeko kelias. Startavęs iš antros pozicijos jis netruko daug prarasti ir tapti vienu autsaiderių. Po to danas atsitiesė ir po itin sėkmingos atkarpos atsitiesė ir išsiveržė į pirmą vietą pagal žetonus. Visgi, po to vėl sekė nuosmukis, po kurio jis nebeatsigavo ir kovą baigė ketvirtas. Jo sąskaitą šis pasiekimas papildė 52,5 tūkst. eurų.

Nors didžiąją laiko dalį pirmavo, galų gale trečioje vietoje pasitraukė A.Dato. Jis kelis kartus dvigubino abu priešininkus, o paskutinėje partijoje su karaliumi ir keturake atsitrenkė į R.Bogdanovo tūzą ir karalių.

Bene stabiliausią žetonų kiekį viso finalinio stalo metu išlaikęs rusas stojo į lemiamą dvikovą su Alessandro Longobardi. Gerokai daugiau patirties turėjęs įtalas nesugebėjo sustabdyti įsibėgėjusio ruso tanko – viskas buvo baigta per dvi partijas. Finaliniame turnyro susidurime R.Bogdanovas laikė tik šešakę ir keturakę, tačiau bendrosios kortos atnešė jam pilną trobą. Po riverio sustūmus viską A.Longobardi buvo priverstas kapituliuoti. Jam už antrą vietą atiteko 111 tūkst. eurų, o R.Bogdanovas be čempiono titulo ir taurės iškovojo 230 tūkst. eurų.

Primename, kad šiame turnyre kovojo ir lietuvis Antanas „Tony G“ Guoga. Deja, jis pasitraukė iš žaidimo antrąją dieną, nepatekęs tarp 18-os prizininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius