-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 01

Samas Trickettas laimėjo brangiausią „Aussie Millions etapą“ ir iškopė į pelningiausių pokerio žaidėjų sąrašo antrąją vietą

Melburne vykstančiame pokerio festivalyje „Aussie Millions“ aštuoniolika aukštų įpirkų žaidimų mėgėjų dalyvavo 250 tūkst. Australijos dolerių turnyre – „250 000 Challenge“. Pergalę šventė Samas Trickettas ir visų laikų daugiausiai uždirbusių žaidėjų sąraše pakilo į antrąją vietą.
Samas Trickettas
Samas Trickettas / pokerstarsblog.com nuotr.

Net aštuoniolika aukščiausios pokerio lygos atstovų stojo į mūšį brangiausiame „Aussie Millions“ etape. Turnyre „250 000 Challenge“ keturi profesionalai finišavo netuščiomis rankomis, o tarp tų, kuriems sėkmė šį kartą nesišypsojo garsiausi visų laikų pokerio vardai.

Pirmasis turnyrą paliko „PokerStars Pro“ komandai atstovaujantis Jasonas Mercieris. Netrukus po jo į nokautą pateko ir visų laikų daugiausiai uždirbusių pokerio žaidėjų sąraše lyderiaujantis Antonio Esfandiari. Kovai tęsiantis negailestingiems pokerio dėsniams paklusti buvo priverstos ir superžvaigždės Gusas Hansenas ir Philippas Gruissemas. Jau pirmoje turnyro dienoje iš mūšio pasitraukė ir neseniai 100 000 Australijos dolerių etape triumfavęs Andrew Roblas.

Į antrąją turnyro dieną, drauge su dar šešiais žaidėjai, prasimušė ir 2011 metų „250 000 Chellenge“ vicečempionas Erikas Seidelis. Tačiau dieną jis pradėjo kaip mažiausiai žetonų turintis žaidėjas ir jam nepavyko atsitiesti. Amerikietis finišavo šeštas. Kartėlį susprogdinus turnyro burbulą šį kartą teko pajusti pokerio profesionalui iš Hong Kongo Winfredui Yu. Jis finišavo penktas.

Pirmasis tarp prizininkų suklupo Rusijos vėliavą nešantis Igoris Kurganovas. Už ketvirtąją vietą jam atiteko 500 000 Australijos dolerių prizas. Vieno iš Pasaulio pokerio turo (WPT) aukštos įpirkos turnyrų laimėtojas iš Vokietijos, Fabianas Quossas Melburne pelnė trečiąją vietą ir prie savo pokerio kapitalo pridėjo 750 000 Australijos dolerių. Į lemtingą akistatą prieš būsimąjį turnyro čempioną stojo dar vienas vokietis Tobiasas Renkemeieris. Nesugebėjęs pasipriešinti savo oponentui jis buvo priverstas tenkintis 1 250 000 Australijos dolerių apdovanojimu ir vicečempiono titulu.

Na, o didysis prizas, kurį sudarė net 2 milijonai Australijos dolerių, „Aussie Millions“ titulas ir brangiausio festivalio turnyro trofejus atiteko Samui Trickettui. Pokerio žvaigždė jau 2011 metais vykusiuose „Aussie Millions“ aukštų įpirkų turnyruose pademonstravo neįtikėtiną rezultatą. Tais metais jis triumfavo 100 000 Australijos dolerių įpirkos etape, o 250 000 Australijos dolerių įpirkos kovoje meistras finišavo antras. Po šios pergalės pokerio žvaigždė iš Didžiosios Britanijos iškopė į antrąją vietą visų laikų daugiausiai uždirbusių pokerio profesionalų sąraše. Jį lenkia tik A.Efandiari. Beje, reikia paminėti, kad pernykštės Pasaulio pokerio serijos (WSOP) metu vykusiame milijono dolerių įpirkos turnyre „Big One For One Drop“, abu sąrašo lyderiai susitiko finalinėje akistatoje. Tą sykį A.Esfandiari sugebėjo palenkti britą ir pelnyti pergalę, brangiausiame visų laikų turnyre. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius