-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 24

Televizijos pokerio šou „Pilna troba su Johnny Chanu“ anonsas sukėlė prieštaringas diskusijas

Televizijoje startavo naujo pokerio šou „Pilna troba su Johnny Chanu“ anonsas, kurio veidu tapo ne kas kitas o legendinis Johnny Chanas. Tačiau po to, kai dienos šviesą išvydo pirmasis oficialus šou anonsas, pokerio bendruomenėje nuvilnyjo nevienareikšmiškų atsiliepimų banga.
Televizijos pokerio šou „Pilna troba su Johnny Chanu“ anonso akimirka
Televizijos pokerio šou „Pilna troba su Johnny Chanu“ anonso akimirka / Youtube.com stop kardas
Temos: 3 TV Troba Televìzija

Prieš kurį laiką visuomenės informavimo priemonėse visame pasaulyje pasirodė naujienos apie naują TV projektą pavadinimų „Pilna troba su Johnny Chanu“. Dešimties Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinių apyrankių savininkas, legendinis pokerio žaidėjas J.Chanas buvo pasirinktas kaip naujojo projekto veidas. Naujienos nudžiugino ne vieną pokerio entuziastą. Tačiau po kurio laiko fanų entuziazmas atslūgo.

Prieš keletą dienų buvo išleistas pirmasis oficialus šios TV laidos anonsas, kuriame pristatomi projekto dalyviai ir formatas. Pasak šou organizatorių, pokerio realybės šou dalyvauja penki profesionalūs pokerio žaidėjai, kiekvienas iš jų J.Chano gauna po 200 000 dolerių, kuriuos investuoja į žaidimą. Kas savaitę šou dalyviai dalyvauja pokerio turnyruose, o tie, kuriems nepasiseka ir jie praranda visus gautus pinigus, nedelsiant keičiami į naujus žaidėjus.

Paviešintame laidos anonse rodomas pirmasis dalyvių penketukas, šou veidas J.Chanas, o taip pat probėkšmiais sušmėžuoja net ir pats pokerio krikštatėvis Doyle Brunsonas. Tačiau vis tik pats anonsas tarp pokerio gerbėjų vertinamas gana prieštaringai.

„Žiūrovai turi žinoti, kad šis anonsas yra skirtas potencialiems šou formato pirkėjams, tai yra televizijos stotims. Būtent dėl šios priežasties tiek šou dalyviai tiek projekto žvaigždės iš pirmo žvilgsnio elgiasi nenatūraliai ir smarkiai perlenkia lazdą, įdėdami pernelyg daug vaidybos elementų“ – po anonso paplitimo bandė pasiaiškinti šou organizatoriai. Kodėl jiems prireikė taip elgtis? Siūlome įvertinti jums: 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius