Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 22

Trečiadienį vakare lietuvis, investavęs vos 5 dolerius, „Spin&Go“ turnyre kovojo dėl milijono

Vėlyvą trečiadienio vakarą pokerio mėgėjas iš Lietuvos „AA_MaKnO_AA“ investavęs vos 5 dolerius „PokerStars“ kambario „Spin&Go“ turnyre stojo į kovą dėl 1,2 milijono dolerių. Nors pagrindinio milijono dolerių prizo iškovoti nepavyko, lietuvis susižėrė 100 tūkst. dolerių paguodos prizą.
„Spin&Go“
„Spin&Go“ / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Prieš metus didžiausio pasaulyje internetinio pokerio kambario „PokerStars“ žaidimų asortimentą papildę „Spin&Go“ turnyrai yra greitos struktūros trijų žaidėjų kova, kurios prizinis fondas parenkamas iš bendro visų tos įpirkos „Spin&Go“ banko atsitiktinai. Šią savaitę „PokerStars“ švenčia „Spin&Go“ formato pirmąjį gimtadienį ir ta proga daugelio įpirkų „Spin&Go“ žaidimų maksimalus galimas laimėjimas buvo pakeltas net iki milijono dolerių. Būtent tokioje kovoje vakar vakare sudayvavo lietuvis.

„AA_MaKnO_AA“ slapyvardį pasirinkęs lietuvis 5 dolerių įpirkos „Spin&Go“ turnyre „išsuko“ net 1,2 milijono dolerių prizinį fondą. Kaip įprasta, liūto dalis – lygiai milijonas dolerių – buvo skirta nugalėtojui, tuo tarpu likusių dviejų žaidėjų laukė po 100 tūkst. dolerių paguodos prizą.

Lietuvio oponentais buvo rusas „struchalina“ bei brazilas „Samara Lucio“. Rusijos atstovas netruko prasitraukti iš kovos trečioje vietoje, o mūsiškis stojo į lemiamą dvikovą. „AA_MaKnO_AA“ netruko įgauti žetonų persvarą ir atrodė, kad priešininko šansai minimalūs. Visgi, žaidimą stebėjusių Lietuvos pokerio profesionalų nuomone, per daug uždaras žaidimas suteikė šansą brazilui ir pastarasis juo pasinaudojęs atsitiesė. Netrukus Pietų Amerikos atstovas jau kontroliavo situaciją, o viskas baigėsi, kai paskutinius žetonus lietuvis sudėjo su QJ, tuo tarpu oponentas dominavo su AJ. Bendrosios kortos mūsiškio neišgelbėjo ir jam teko nusivilti. Visgi, įspūdingas 100 tūkst. dolerių paguodos prizas turėtų greitai grąžinti gerą nuotaiką.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius