Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 08

UKIPT Londone tarp lyderių žengia du Lietuvos atstovai

Karališkajame Londone įsibėgėja Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) etapas. Jau sužaistos dvi iš trijų startinių pagrindinio turnyro dienų ir po jų tarp lyderių įsitaisė Lietuvai atstovaujantys Irina Nikolaidi bei Gediminas Uselis. Kol kas 2 etapą pasiekė penki mūsiškiai.
Irina Nikolaidi / wpt.com nuotr.
Irina Nikolaidi / wpt.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

770 svarų įpirkos UKIPT Londono pagrindinis turnyras prasidėjo trečiadienį, kai 146 žaidėjai nusprendė išmėginti jėgas 1A dienoje. Čia startavo ir septyni lietuviai, 4 kurių prasibrovė į antrą etapą. Jos pabaigoje viso liko 37 žaidėjai ir sėkmingiausiai diena susiklostė Gediminui Useliui, kuris ją baigė su 252 800 žetonų, atsilikdamas tik nuo pirmaujančių dviejų britų Xizhe Yuano (286 400 žetonų) ir Jacko Salterio (265 tūkst.).

Lyderių dešimtuką užbaigė Matas Cimbolas su 147 300 turnyro valiutos. Kiek mažiau nei turnyro vidurkis į antrą etapą persikėlė Edgaras Drozdovas (72 200) bei Žanas Lubys (57 600). Deja, 1A diena tapo lemtinga Vladui Tamašauskui, Pauliui Černiauskui ir Vytautui Laurinaičiui.

Dar bent trys lietuviai jėgas išmėgino vakar vykusioje 1B dienoje, į kurią susirinko 161 pokerio entuziastas. Intereto atrankas laimėję tautiečiai „vitukas336“ bei „easygoing11“ išsilaikyti žaidime nesugebėjo, tad vienintelė trispalvės nešėja 1B skrydžio pabaigoje buvo iš Lietuvos kilusi, bet Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Irina Nikolaidi. Tačiau merginai nebuvo lygių – ji dieną baigė su 277 900 žetonų, įsitaisydama lyderių lentelės viršūnėje. Bendroje įskaitoje ji žengia antra po X. Yuano.

Šiandien Londone vyks trečioji ir paskutinė startinė UKIPT pagrindinio turnyro diena 1C. Joje viliamės pamatyti dar mažiausiai tris tautiečius – virtualias atrankas yra įveikę Daiva Barauskaitė, Arvydas Merfeldas (kuris jau spėjo pasižymėti „High Roller“ turnyre) bei slapyvardį „=LT UNITED=“ internete pasirinkęs tautietis.

Visų svarbiausių UKIPT Londono naujienų ir savaitgalį ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius