Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 23

UKIPT Londono pagrindinio turnyro 1B dieną išgyveno tik 2 iš 10 lietuvių

Vakar Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindiniame turnyre sužaista 1B diena, kurioje jėgas išmėgino ir net 10 lietuvių. Deja, dienos finišą pavyko pasiekti tik Mindaugui Šimkui ir Kazimierui Piečiui.
Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turas (UKIPT)
Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turas (UKIPT) / PokerStarsBlog.com
Temos: 1 Pokeris

770 svarų sterlingų įpirkos UKIPT Londono pagrindiniame turnyre viso įvyks trys startinės dienos. Sausio 21d. buvo sužaista 1A diena, kurios apžvalgą rasite čia. O vakar įvyko 1B diena, kurioje prie stalų sėdo net 244 žaidėjai. Lietuvai kovoje atstovavo Paulius Mikėnas, Martynas Valkūnas, Vytenis Salickas, Rokas Asipauskas, Kęstutis Burba, Daiva Barauskaitė, Andrius Janca, Paulius Černiauskas, Kazimieras Piečius ir Mindaugas Šimkus. Tačiau dienos pabaigoje tik du mūsiškiai prie savęs vis dar turėjo turnyro valiutos. K. Piečius baigė dieną 19-as pagal žetonus – 109 400, o M. Šimkus į maišelį subėrė 52 500 apvaliųjų.

Viso 1B dieną įveikė 73 turnyro dalyviai, o žetonų lyderiu tapo lenkas Piotras Tuczynski, su 332 tūkst. žetonų kartu aplenkęs ir visus 1A dienoje kovojusius žaidėjus.

Šiandien Londone žaidžiama paskutinė startinė UKIPT pagrindinio turnyro diena 1C, kur tikimės pamatyti ir trečią lietuvių desanto dalį. Čia į kovą tikrai stos „PokerStars“ kambaryje atranką laimėjęs Arvydas Merfeldas, dalyvavimo galimybę svarsto „Eureka“ prizininkas Agnius Ismailovas ir daugiau Lietuvos žaidėjų.

Apie svarbiausius UKIPT įvykius mūsų skiltyje skaitykite ir savaitgalį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius