-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 18

UKIPT Marbeljos pagrindinio turnyro 1A dieną įveikė abu startavę lietuviai

Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turas (UKIPT) šiuo metu svečiuojasi pietų Ispanijos kurorte Marbeljoje. Vienintelėje UKIPT išvykoje vakar sužaista pagrindinio turnyro 1A diena, kurią sėkmingai įveikė Julius Načajus ir Audrius Stakelis. Šiandien 1B dienoj startuoja dar bent septyni Lietuvos atstovai.
Fatima Moreira de Melo ir Pieteris de Koveris
Fatima Moreira de Melo ir Pieteris de Koveris / PokerStars.net nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Panašu, kad šįsyk UKIPT Marbeljos festivalis bus kaip niekada sėkmingas. Vien pagrindinio turnyro 1A dienoje 1100 eurų įpirką paklojo 349 žaidėjai, o šiandien vykstančioje 1B dienoje tikimasi sulaukti dar daugiau pokerio entuziastų. Pirmame startiniame skrydyje puikiai pasirodė Julius Načajus, kuris sugebėjo startinį 25 tūkst. žetonų kiekį beveik paketurgubinti iki 96 600 apvaliųjų. Nors Audriui Stakeliui pavyko pasirūpinti tik minimaliu žetonų prieaugiu, visgi jis taip pat grįš į antrąją dieną su 25 700 turnyro valiutos, kas antros dienos starte bus apie 16 privalomųjų statymų.

Lyderio pozicijoje 1A skrydį baigė šeimininkų atstovas Julianas Cabello, kuris su 201 600 žetonų vienintelis peržengė 200 tūkst. ribą. Į antrą etapą sugrįš pirmojo EPT laimėtojas Aleksandras Stevičius iš Švedijos, EPT Didžiojo finalo čempionas Pieteris de Korveris ir „PokerStars SportStars“ žvaigždė Fatima Moreira de Melo. Beje, būtent su šiomis dviem Olandijos pokerio žvaigždėmis pirmoje dienoje prie vieno stalo kovojo A. Stakelis.

Šiandien vyksiančioje 1B dienoje startuos dar mažiausiai septyni lietuviai – Paulius Černauskas, Paulius Mikėnas, Nikita Staroverovas, Dominykas Mikolaitis, Mantas Balčytis, Gediminas Kareckas ir pokerio treneris Gytis Lažauninkas, kurio mintis galite rasti ir mūsų rubrikos blogų skiltyje. Apie 1B dienos rezultatus kviečiame skaityti rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius