-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 03

WSOP 2014: Laurynas Levinskas pelnė pirmąją pergalę, Andrius Bielskis sėkmingai startavo viename serijos turnyre

Laurynas Levinskas dalinasi pirmomis geromis žiniomis iš Las Vegaso. Nors šį kartą pergalė nedidelė ir ne Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ringe, vis tik žinios šaunios. Tuo tarpu asmeninį tinklaraštį 15min.lt pokerio rubrikai dovanojantis Andrius Bielskis sėkmingai startavo „Little One For One Drop“ turnyre, kuriame pasiekė antrąją dieną. Pokerio profesionalų stovykloje žvilgsniai vėl krypsta į WSOP rekordininką Philą Hellmuthą, kuris Stud pokerio kovoje labai rimtai pretenduoja iškovoti 14-ąją apyrankę.
Laurynas Levinskas
Laurynas Levinskas / pokerstarsblog.com nuotr.

Vos atvykęs į Las Vegasą L.Levinskas ėmėsi darbo. „Wee, pirmoji auka. 525 dolerių įpirkos dešimties žmonių SNG tipo turnyre, kurio finale laimėtojui atitenka viskas, iškovojau pergalę. Prizas – 5 120 dolerių“, – asmeniniame „Facebook“ puslapyje rašė pokerio profesionalas.

Netrukus jo vardą išvydome ir „Little One For One Drop“ kovoje, kurios dieną 1A pasirodė ir dar bent du mūsiškiai – asmeninį tinklaraštį mums dovanojantis Andrius Bielskis ir Tomas Tamašauskas. Plačiau apie tai skaitykite šio turnyro apžvalgoje.

Turnyras nr. 62: „Little One For One Drop“ beribio Holdem pokerio turnyras
Įpirka: 1 111 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 2 181
Prizinis fondas: 1 962 900 JAV dolerių

Jau pirmosios startinės dienos ringe šiemet išvydome per 2 tūkstančius pokerio aistruolių, tarp kurių ir Lietuvos pokerio desantas. Čia startavo bent trys mūsiškiai  -L.Levinskas, T.Tamašauskas ir A.Bielskis. Išgyvenusių žaidėjų sąraše dienos pabaigoje aptikome tik A.Bielskio pavardę, o šalia jos – solidžią 51 900 žetonų suma, kas antrosios dienos pradžioje sudarys per 100 privalomųjų statymų. L.Levinskas kovą dėl titulo čia paliko dienai įpusėjus, o apie T.Tamašausko situacija žinių kol kas neturime.

Turnyro dieną 1B, kuri Las Vegase bus žaidžiama ketvirtadienio naktį, tikimės išvysti ir daugiau lietuvių.

Pirmą sykį šis labdaringas turnyras surengtas dar pernai. Organizacijos „One Drop“ iniciatyva rengiamoje pokerio kovoje tuomet dalyvavo 4 756 žaidėjai, o nugalėtojui buvo skirtas 663 727 dolerių prizas, kurį susižėrė Brianas Yoonas. 

Turnyras nr. 58: beribio Holdem pokerio kintančio dydžio stalų turnyras
Įpirka: 1 500 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 1 475
Prizinis fondas: 1 991 250 JAV dolerių

Finalinėje akistatoje įveikęs pokerio sunkiasvorį iš Kanados Mike Watsoną, šiame WSOP etape triumfavo Jaredas Jaffe'as. Už pergalę jo sąskaitą papildė 405 428 doleriai, o riešą papuošė pirmasis asmeninis serijos trofėjus. M.Watsonui šį kartą teko guostis 246 068 dolerių paguodos prizu.

Turnyras nr. 59: Omaha Hi/Low pokerio turnyras
Įpirka: 3 000 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 457
Prizinis fondas: 1 247 610 JAV dolerių

Amerikietis Phillipas Hui WSOP finale lankėsi nepirmą sykį, tačiau pirmą kartą jam pavyko žengti iki pat pabaigos. Finalinėje dvikovoje įveikęs tautietį Zachary Milchmaną, P.Hui susižėrė 286 976 dolerius. Antrąją vietą iškovojusiam Z.Milchmanui įteiktas 177 609 dolerių prizas.

Turnyras nr. 60: beribio Holdem pokerio turnyras
Įpirka: 1 500 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 2 563
Prizinis fondas: 3 460 050 JAV dolerių

Antrąją dieną šiame mūšyje išgyveno vos 24 žaidėjai. Jų priešakyje – vienintelis turnyro milijonierius, rankose laikantis beveik 100 privalomųjų statymų, Steve'as Sungas. Šis žaidėjas ieško trečios asmeninės WSOP apyrankės. Tačiau tai pasiekti nebus lengva – jo kelyje daugelio didžiųjų pokerio švenčių visame pasaulyje laureatas Erwannas Pecheux. Į gimtąją Prancūziją trofėjų išsivežti trokštančio prancūzo sąskaitoje – 65 privalomieji statymai. Naivu tikėtis, kad pergalę lengvai atiduos ir kiti dabartinio lyderio persekiotojai.

Turnyras nr. 61: septynių kortų Stud pokerio turnyras
Įpirka: 10 000 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 102
Prizinis fondas: 958 800 JAV dolerių

Devyni ištvermingiausieji Stud pokerio meistrai pasiekė trečiąją kovos dėl auksinės apyrankės dieną. Kiekvienas jų jau užsigarantavo bent 26 299 dolerių prizą. Realiausias kandidatas į titulą kol kas yra didžiausią žetonų krūvelę turintis Toddas Brunsonas. Keturiolikto WSOP trofėjau čia ieško ir rekordininkas Philas Hellmuthas, kurio sąskaitoje – trečioji pagal dydį žetonų pilaitė. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius