-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

WSOP apžvalga: pirmąjį savo apdovanojimą WSOP pelnė Domantas Klimčiauskas

Prie iki šiol mūsų apžvalgose minėtų lietuvių Kristijono Andrulio, Manto Visockio ir Lauryno Levinsko, Las Vegase prisidėjo Domantas Klimčiauskas.
Domantas Klimčiauskas
Domantas Klimčiauskas / EPT nuotr.

Turnyras Nr. 30: Beribio Holdem pokerio turnyras: 
Įpirka: 1 000 dolerių;
Dalyvių kiekis: 2 108 žaidėjai:
Prizinis fondas: 1 897 200 dolerių;

Šiame WSOP etape debiutavo dar vienas lietuvis, kurio iki šiol nesimatė serijos mūšiuose. Tai – Domantas Klimčiauskas. Pasirodymas tautiečiui susiklostė gan neblogai ir finišavęs 195 vietoje jis nuo stalo nusinešė 1 935 dolerių prizą. 

Na, o po dviejų žaidimo dienų ringe išgyveno 13 žaidėjų, kurių priešakyje žengia bulgaras Dimitaras Yosifovas. Šie trylika žaidėjų jau šiuo metu yra užsitikrinę bent 15 822 dolerių prizus. 

Turnyras Nr.27: Beribio Holdem pokerio kintančio dydžio stalų pokerio turnyras;
Įpirka: 3 000 dolerių;
Dalyvių kiekis: 593 žaidėjai;
Prizinis fondas: 1 818 890 dolerių;

Auksinės WSOP apyrankės savininkas Maxas Steibergas lemtingoje dvikovoje nesugebėjo įveikti kiek mažiau patyrusio oponento Isaaco Hagerlingo ir šį kartą finišavo antras. M.Steinbergui atiteko 231 501 doleris, o I.Hagerlingas pasipuošė serijos trofėjumi ir 372 387 doleriais papildė savo sąskaitą.

Prie finalinio šio turnyro stalo kovėsi ir pokerio profesionalai Jeremy Ausmusas, Jasonas Koonas ir Jevgenijus Timošenko. Finalinėje turnyro stadijoje turnyro dalyviai kovojo pokerio dvikovose. J.Ausmusas ir J.Koonas suklupo pusfinalyje ir pelnė po 132 748 dolerius. Tuo tarpu J.Timošenko turnyrą paliko po partijos nesusiklosčiusios žaidžiant ketvirtfinalyje. Jam atiteko 51 561 doleris. 

Turnyras Nr.28: Beribio Holdem pokerio turnyras;
Įpirka: 1 500 dolerių;
Dalyvių kiekis: 2 115 žaidėjų;
Prizinis fondas: 2 855 250 dolerių;

Kaip jau pranešėme anksčiau, Mantas Visockis šioje kovoje pasirodymą baigė 55 pozicijoje ir pelnė 7 252 dolerių prizą. Tai jau trečiasis šio lietuvio prizas iškovotas šių metų WSOP ringe. 

Na, o finišo tiesiojoje sužibo kanadiečio Jasono Duvalio žvaigždė. J.Duvalis žetonų lyderio poziciją iškovojo dar pirmoje turnyro dienoje. Šio posto jis neapleido iki pat finišo linijos. Žaidėjas įveikė gausų varžovų būrį ir iškovojo pirmąją savo auksinę apyrankę bei 521 202 dolerių prizą. Iki šiol geriausias šio kanadiečio rezultatas buvo aštuntoji vieta pasiekta 2012 metų Europos pokerio turo (EPT) Madrido etape. Tą kartą kylančios pokerio žvaigždės sąskaitą papildė 62 969 doleriai. 

Nuostabus kanadiečio pasirodymas privertė prisiminti jo tautiečių pasiekimus WSOP ringe. Būtent Kanados atstovai pastaruoju metu siaučia WSOP ringe. „PokerStars Pro“ komandos pažiba Danielis Negreanu, kaip žinia taip pat atstovaujantis Kanadai, pergalę iškovojo WSOP Australijoje vykusiame pagrindiniame turnyre. Serijos kovoms persikėlus į Las Vegasą, dar šeši kanadiečiai pasipuošė auksiniais trofėjais. 

Turnyras Nr.29: H.O.R.S.E. pokerio turnyras;
Įpirka: 5 000 dolerių;
Dalyvių kiekis: 261;
Prizinis fondas: 1 226 700 dolerių;

„PokerStars Pro“ komandos atstovas Marcelis Luske, kaip ir pokerio profesionalai Eli Elezra, Gusas Hansenas, Toddas Brunsonas, Danielis Kelly, Konstantinas Pučkovas ir kiti meistrai, pasiekė prizines vietas, kurių šį kartą buvo 32, tačiau suklupo ir nebepretenduoja į trofėjų bei pagrindinį prizą 318 955 dolerius. 

Po trijų dienų mūšio šiame turnyre beliko vos keturi žaidėjai, kurie ir pelnys didžiuosius apdovanojimus. Visas finalininkų ketvertukas jau dabar yra užsitikrinęs bent 94 664 dolerių prizą. Kovą dėl titulo tęsia triskart WSOP laureatas Tomas Schneideris, šiais metais prie finalinio WSOP stalo jau anksčiau lankęsis Slavikas Ortynskis, pernai apyrankę iškovojęs Bajaminas Schollas ir dviem auksinėmis apyrankėmis savo riešą iki šiol papuošęs kanadietis Gregas Muelleris. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius