Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 09

WSOP pagrindinio turnyro burbulą išgyveno tik 2 lietuviai

Las Vegase šiąnakt sužaista trečioji Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro diena, kurią užbaigė burbulo fazė. 3 etape kovėsi net 11 Lietuvos pokerio meistrų. Deja, prasibrauti iki prizų pavyko tik 2 tautiečiams.
Daiva Byrne / organizatorių nuotr.
Daiva Byrne / organizatorių nuotr.

Tarp 8,569 žaidėjų, startavusių $10,000 įpirkos WSOP pagrindiniame turnyre, šiemet buvo ir apie 30 lietuvių, 17 kurių kovojo 2 dienos skrydžiuose. Vakar vakare net 11 mūsiškių grįžo kautis dėl prizų į trečią didžiausio pokerio turnyro dieną. Deja, daugeliui mūsiškių išgyventi nepavyko. Tarp prizininkų pateko ir kovą 4 dienoje pratęs tik Daiva Byrne ir Gediminas Garmus. Tikslią lietuvių situaciją rasite čia.

WSOP pagrindiniame turnyre netrūksta kovą tęsiančių pokerio žvaigždžių. Lyderių dešimtuke žengia Galenas Hallas ir Chrisas Hunichenas. Į 4 etapą grįš ir Chrisas Moneymakeris, “ElkY” bei Antonio Esfandiari. Turnyro nugalėtojui kartu su Pasaulio čempiono titulu atiteks ir $10 milijonų pagrindinis prizas.

WSOP 4 dienos apžvalgą pakviesime skaityti rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius